Maxi Kauffmann udtaget til Badminton Københavns U11 hold

Årets Hold, U11 er netop blevet afholdt i Middelfart. Her stiller hver kreds med et U11 hold, der dyster om at blive Årets Hold. Maxi Kauffmann var udtaget til at deltage på Badminton Københavns hold. Udover en masse gode kampe mod landets bedste U11-spillere, er der også plads til hygge på tværs af kredsene. På forhånd var Sjælland udråbt til at være kæmpefavoritter og de løber da også med sejren. Men det lykkedes København at drille dem undervejs og føre i holdkampen, inden Sjælland dog vandt de sidste afgørende kampe. Efter et knebent nederlag på 5-4, endte København med en flot 3. plads.

Med som træner var GBK´s Martin Kjellerup. Han gør et fantastisk stykke arbejde med de unge spillere og de forguder ham !!

Med til turen hører også bowling fredag aften og træning på tværs af kredsene. En kæmpe oplevelse for de unge spillere.

At man som forælder har brug for et par fridage bagefter pga. to nætter på madras i et klasselokale er en helt anden historie….