Ugens resultater i Gentofte Badminton Klub

I ugen, der sluttede søndag den 8 september var spillere fra Gentofte igang rundt omkring. Her følger en kort opsummering, hvor du kan læse om de yngste først og nederst om de ældste spillere. 

Vær venligst opmærksom på GBKs politik for offentliggørelse af navne og resultater – læs her 

U9 badminton og U11 badminton

Vores U9 og U11 spillere var ikke i kamp i den forgangne uge. De har haft travlt med at træne. For det er først og fremmest på træningsbanen man lære og udvikler sig. 

U13 badminton

Der var ingen U13 spillere i kamp i den forgangne uge. Men der var også mange til turnering i sidste uge som du kan læse om her

U15 badminton

I U15 var der en del GBKere i kamp. Og de var alle til turnering i Næstved. Det blev igen-igen til en masse gode kampe for spillerne. Alle GBKere spillede sig til gode placeringer. 

Otto Reiler – U15M

Herresingle U15Mnummer 3: Otto spillede stabilt. Han vandt alle sine puljekampe overbevisende, men tabte semifinalen til den senere vinder fra Greve Badminton.
Mixed double U15Mnummer 3: Ny oplevelse til Otto, der havde fundet sammen med GBKer Rosalina Langhoff. De to vandt deres første kamp med passende afstand til modstanderen. I semifinalen gjorde de en rigtig god figur, men tabte i en spændende 2-sætter med cifrene 23-21, 15-21, 19-21

Cornelia Oxfeldt – U15M

Cornelia Oxfeldt Badminton U15MDamesingle U15M – nummer 3: Cornelia fejede al modstand til side i hendes indledende gruppe, hvor hun vandt tre kampe uden at afgive et eneste sæt. Men i semfinalen slap kræfterne op. Her blev det til et beskedent nederlag til en spiller fra Måløv, der vandt 21-17 9-21 21-17. 

Mixed-double U15M – nummer 5:
Cornelia og hendes mixeddouble partner fra Kirke Hyllinge tabte til de senere vinder fra Holbæk/Måløv

En god turnering for Cornelia, der fik mere og mere smil på efterhånden som turneringen og kampene skred frem.


 

Rosalina Langhoff – U15M

Damesingle U15M – nummer 1: Det var en klar-til-kamp Rosalina, der mødte op med mor Jill i Næstved. Om lørdagen sejlede hun igennem hendes indledende gruppe uden at afgive sæt. Og om søndagen rejste hun den lange vej tli Næstved, hvor hun vandt finalen klart i to sæt. Smashing stort tillykke til Rosalina med det flotte resultat. 

Mixeddouble U15M – nummer 3: Rosalina dannede mixeddouble par med Otto. Se beskrivelsen ovenfor. 

Damedouble U15M – nummer 3: I damedouble var Rosalina og hendes makker fra Værløse kvalificeret direkte til semifinalen. Den tabte de knebent i to sæt til et par fra Måløv og Nordbyens Badminton. 

Edward Leander – U15A

Herresingle U15A – nummer 5: Edward vandt puljen med lodder og tridser. I kvartfinalen Tabte han til turneringens senere vinder fra Køge. 

Mixeddouble U15A – nummer 1: Edward og hans mix-makker, Nora Balieur fra Hillerød, var kvalificeret direkte til semifinalen, hvor de vandt en tæt 2-sætter over et hold fra Hørsholm/Nordbyens. I finalen var der mulighed for at revanchere finalenederlaget fra Jyllinge.  Parret fra Greve virkede ret sejrsikre da kampen startede. Men Greve parret måtte overgive sig til Nora og Edward, der vandt  i tre sæt 21-19 18-21 21-16. Tillykke til Edward og hans makker Nora. 

Herredouble U15A – nummer 3: Edward var ikke tilmeldt i herredouble, men stod ind istedet for en spiller, der meldte afbud. Det blev en enkelt kamp med makkeren fra Badminton Roskilde. I den kamp manglede GBKeren lige de sidste 15% kampparathed for at fortjene et andet resultat.  

U17/19 badminton

Der har ikke været U17/U19 spillere turneringsaktion i Danmark. I Polen derimod var Victor Kauffmann i aktion til Europamesterskaberne for U17. Det kan du læse mere om i en særskilt artikel. 
Og så skal det nævnes at nogle af vores unge spillere har deltaget på senior holdkampe i weekenden. Se mere nedenfor.


 

Senior badminton – Kbh Serien P2

Klubbens senior 4. hold var på besøg hos BC37 Amager.

Vi har ikke fået en fyldig kamprapport, men resultatet blev et knebent nederlag på 6 -7, som du kan se af kampresultaterne på billedet til venstre.

Flot at holdet tog 1 point med videre. 


 

Senior elite badminton – Danmarksserien

Det blev en fantastisk start på sæsonen for klubbens senior elite 3. hold. Med en storsejr på hele 10-3 over Holte 3 satte GBK 3 sig i respekt.  GBK havde Jacob Hjort med som 2. single. Han er U19 spiller, men viste med en 2-sæts sejr at han godt kan spille med – ahem – “de voksne”


 

Senior elite badminton – 2. division

GBKs 2. hold blev udsat for et sandt stormvejr da de spillede sæsonens første kamp mod Solrød Strand 3. I lørdagens kamp måtte GBkerne tage hjem med et stort nederlag. Vi har ikke fået en kamprapport. Derfor må vi gætte på at nederlaget helt enkelt skyldes nogle dygtige modstandere. 2. holdet må tilbage på træningsbanen 😉


 

Senior elite badminton – 1. division

Jamen, jamen. De gæve førsteholdsspillere futtede en tur til Holbæk. Her kan byen bryste sig med et helt nyt badmintoncenter, men det er ikke nok til at afholde de dygtige GBK kæmper fra at vinde.


Babic,
Christophersen,
Christophersen,
Colberg,
Eipe,
Haapenen. 

Køpke,
 
viste Holbæk hvem der bestemmer og hvor badmintoncentrum altid har været og vil blive ved med at være – nemlig Gentofte.

Det blev til en Gentofte storsejr på 9-0.

Undervejs afgav GBK 2 sæt. Men med tanke på den gode gæstfrihed man nyder  på Holbæk-egnen er det jo sådan det skal være. Man kan godt tillade sig at tage for sig af retterne, men man efterlader altid lidt til værten. 

Fantastisk start på holdets nye tilværelse i 1. division. Vi glæder os til at følge de kommende kampe for alle GBKere og alle Gentofte hold. 

Etiket: ,