Trænerteamet i Gentofte Badminton Klub 2020/2021

Trænerteamet i Gentofte Badminton Klub 2020/2021

Trænerteamet i GBK er en væsentlig faktor i klubbens evne til udvikle badmintonspillere. 

Klubben har implementeret en ny struktur, der indebærer at GBK ikke længere har to cheftrænere, men kun én cheftræner. 

Cheftræner Frank Larsen har fremover det overordnede ansvar for den sportslige linie. Det vil sige at cheftræneren skal skabe og implementere en rød tråd i træningen fra de yngste til de ældste. Og cheftræneren er ansvarlig for at sikre kvalitet og udbytte af træningen på alle niveauer. 

Du kan høre lidt om baggrunden for den nye struktur fra Frank Larsen og GBK ambassadør / ESU formand Jim Laugesen i videoen her:

Årgangsansvarlige for ungdom i Gentofte Badminton Klub

Ungdomsafdelingen i GBK vokser.  Vi har i skrivende stund over 200 aktive “ungdommer”, der har en forventning om at få gode badmintonoplevelser i klubben. 

Ungdomsbadminton i Gentofte er struktureret med en årgangsansvarlig træner for hver årgang. Den årgangsansvarlige får kompetent hjælp af et team af assisterende trænere og hjælpetrænere. 

I Gentofte Badminton Klub kan man møde ungdomsspillere på alle niveauer – fra nybegyndere til landsholdsspillere.  Og så dækker afdelingen alle aldersgrupper fra mikroton til U19. Det er trænerteamets opgave at tilføre værdi til spillere på alle niveauer. 

Her kan du møde tre årgangsansvarlige trænere. 

Kasper Antonsen – årgangsansvarlig træner i GBK

Kasper Antonsen er en af vores nye årgangsansvarlige trænere. Kasper har selv vundet mange mesterskaber som ungdomsspiller. Og så er han tidligere professionel landsholdsspiller og har været en del af forbundstræningen i Brøndby. 

Mød Kasper Antonsen på Instagram her

Med andre ord, så har han mærket suset i de store haller på egen krop. Kasper er i øvrigt igang med at læse til lærer.  Han er også en af meget få danske spillere, der aldrig har tabt en singlekamp til lillebror Anders. 

Joshua Eipe – årgangsansvarlig træner i GBK

Joshua Eipe er en gammel kending i GBK. Han har i flere år fungeret som træner og årgangsansvarlig i klubben. GBKerne kender “Josh” som en særdeles dygtig og engageret træner. 

Mød Joshua Eipe på Instagram her

Joshua er en af få danske trænere, der 100% lever af (og for) badminton. Det gør han som træner og spiller i GBK, træner på Peter Gade Akademi og som professionel klubspiller i udlandet. 

Fun fact: Joshua tager mor med på arbejde de fleste dage .:-) Han er nemlig søn af GBKs forretningsfører Lene Eipe. 

Mød Joshua her:

Josephine Frost – årgangsansvarlig træner i GBK

Josephine Frost er ny i Gentofte Badminton Klub. Og hun er så tændt på at komme igang.

Mød hende på Instagram her.

Den kommende sæson – 2020/2021 – bliver Josephines første sæson i Gentofte.   Josephine har fået sin badmintonopdragelse i Aarhus AB inden hun flyttede til Greve, hvor hun spillede i nogle sæsoner. Men nu “joiner” hun Gentofte både som ungdomstræner og spiller.

Fun fact: Josephines far er også tidligere GBKer. Han kom som ung fra Nykøbing Sjælland for at træne i GBK.