Yonex Peter Gade Academy i Gentofte Badminton Klub

Yonex Peter Gade Academy i Gentofte Badminton Klub

PRESSEMEDDELELSE

Peter Gade og Yonex udvider samarbejde til gavn for danske og europæiske badmintontalenter.

Yonex Peter Gade Academy er navnet på det nyskabende initiativ, skabt i samarbejde med to af danmarks mest traditionsrige klubber, Gentofte Badminton Klub og Københavns Badminton Klub.  Disse vil facilitere spillernes daglige træninger.

Peter Gade: ’Det nye projekt er en super spændende videreudvikling af Peter Gade Academy og det stærke samarbejde jeg har haft med Yonex igennem mange år. Med Yonex som en endnu mere aktiv del af projektet, bliver det muligt for mange flere danske talenter at tage del i den daglige træning på Akademiet.

Med dette setup får jeg endnu bedre forudsætninger for at give tilbage til den sport jeg brænder så meget for og en mulighed for at arbejde med unge spillere der gerne vil hele vejen med deres badmintonkarriere.

Projektet skal ses som et stærkt supplerende træningstilbud for danske talenter i samarbejde med deres respektive klubber. Målet er, at give flere spillere bedre muligheder for at udvikle deres kompetencer indenfor forskellige områder, og dermed ruste dem til en plads på Team Danmarks hovedcenter i Brøndby’

Det vil primært være muligt for Yonex-sponsorerede spillere at ansøge om at være en del af dette trænings-setup. Akademiets kapacitet for optag af nye spillere vurderes løbende og forventes at kunne udvides på nationalt plan fremtidigt.

Scansport Yonex udtaler: Vi på Yonex har altid haft et ønske og en vision om at kunne give noget tilbage til badminton sporten. Dette er nu blevet muligt gennem denne bredere aftale med Peter Gade Akademi. Vi ser det som en meget værdifuld mulighed for Europas unge og lovende spillere, der har et potentiale til at kunne tilhøre næste generation af top badmintonspillere, at kunne få denne chanche med Gade som coach og træner.

Det er oplagt og giver dem muligheden for at opfylde netop dette mål. Set med Yonex øjne skaber dette en setup mulighed for os til at styrke udviklingen af de spillere vi samarbejder med supplerende med deres træning i Brøndby eller lokale klub.

Det giver os en mulighed for at tilbyde vores samarbejdende klubber pladser på akademiet for deres unge lovende talenter. Disse nye muligheder vil også være tilgængelige for alle samarbejdende spillere og klubber i hele Europa. Vi er stolte over at være en del af dette og glæder os meget til et væsentligt bredere samarbejde.

Jim Laugesen, ambassadør og elitesenior chef for Gentofte Badminton Klub, er begejstret for styrkelsen af Peter Gade Academy. Han siger “udvikling af talenter er fantastisk vigtigt for GBK og for dansk badminton. Vi ser frem til fortsat at være en integreret del af akademiet”

Gentoftes cheftræner Frank Larsen, der også er dansk U17 landstræner, udtaler “vi har allerede oplevet hvordan kombinationen af Gentoftes egen elitetræning og Peter Gade Academy har skabt bemærkelsesværdige resultater.  Sportsligt forventer vi derfor at se et markant ryk hos de unge talenter, der er knyttet til Peter Gade Academy og GBK.”

Yonex Peter Gade Academy starter officielt 1. September 2020 i Gentofte og København, men åbner allerede nu for ansøgninger, hvor der henvises til Petergade.com

Peter Gade fortæller om Yonex Peter Gade Academy