UDM 2020 med Gentofte Badminton Klub

UDM er Danmarksmesterskaberne for ungdom. Specifikt for elite-ungdom. Det er altså Danmarks højest rangerede ungdomsspillere, der skal dyste om medaljer. 

UDM i 2020 bliver på mange måder specielt.

Og ikke bare fordi UDM 2020 blev flyttet pga. Covid-19. Men også pga. de mange restriktioner spillere, forældre og trænere skal affinde sig med. Det bliver ikke det samme som det plejer, men heldigvis får de unge mennesker mulighed for at være med til det traditionsrige stævne som UDM er. 

I Gentofte Badminton Klub har klubben stillet en række specielle træningsmuligheder til rådighed for de 15 GBKere, der stiller op til UDM.

Mange af spillerne har derfor trænet hver dag i en længere periode.  Det har forhåbentligt medført at de er kampklar når det går løs til UDM. 

Hvad siger spillerne om UDM?

Vi har filmet de fleste af de Gentofte spillere, der deltager til ungdomsdanmarksmesterskaberne.  Hør hvad de siger nedenfor. Der tilføjes løbende nye videoer. 

Jakob Thierry – U15 og ny i Gentofte

Jakob Thierry Andersen stiller op i U15 til UDM

William Abildtrup – U15 medaljehåb

William Abildtrup stiller op i U15 og går efter medaljerne.

William Bøgebjerg – U15 medaljehåb

William Bøgebjerg stiller op i U15 og går efter sejren i UDM

Otto Reiler U15 Gentofte dreng

Otto Reiler spiller UDM i U15

Christopher Vittoriani – U17 medaljehåb til UDM

Christopher Vittoriani er blandt favoritterne i U17 til UDM

Victor Kauffmann er et af medaljehåbene i U17 til UDM

Se hvad Victor Kauffmann tænker om deltagelsen i UDM 2020. Han er en af favoritterne i både single og herredouble. https://youtu.be/t-SGmYAsJ4M

Email Hesse og Joakim Thierry med god holdning til UDM 2020

Emil Hesse og Joakim Thierry fortæller om forventningerne til UDM 2020

Jacob Hjorth spiller UDM i U19

Jacob Hjorth går efter en god oplevelse og måske et par overraskelser ved UDM 2020

Handler det om resultater?

Deltagelse i DM for ungdom er en af de vigtigste begivenheder for GBK. Trænerne gør hvad de kan for at spillerne er max-klar til at yde en god indsats til netop denne turnering. 

I år har ekstraordinære omstændigheder, som følge af Corona-virus, betydet en anderledes tilgang til forberedelserne. GBK har valgt at investere i at spillerne er bedst muligt forberedte. 

Og ja, det handler naturligvis om resultater. Men måleskalen kan være forskellig fra spiller til spiller. For nogen handler det ensidigt om medaljer. For andre er målet et godt resultat som følge af at spillet og indsatsen lever op til egne forventninger. 

Uanset resultatet, viser erfaringen at en god oplevelse med en deltagelse i et Danmarksmesterskab kan give ny motivation til den fortsatte badminton udvikling.