Vi skal ville gøre det ekstra for at holde sporten igang

Vi skal ville gøre det ekstra for at holde sporten igang

Det er ikke uden udfordringer at være frivillig i badmintonklubber i denne tid. Men alle vi der holder af sporten har et ansvar for at holde den igang.  Gør vi ikke det, kan vi forvente yderligere medlemsnedgang på tværs af alder og niveau. 

En planlagt U15M turnering i Badminton Roskilde blev aflyst. Den officielle udmelding var at klubben ikke kunne mobilisere frivillige til at gøre arbejdet.

Det kom Gentofte Badminton Klub for øre. På trods af at vi reelt kun havde 4 hverdage til at få tingene til at ske, valgte vi at stille op.

Heldigvis kunne Kristian Boye (hovedbestyrelsesmedlem i Badminton Danmark) hurtigt hjælpe os med at få accept fra forbundet.   Og turneringsleder i GBK, Lars Michelsen, accepterede udfordringen uden tøven. 

Resultatet blev at U15M turneringen blev gennemført i alle 5 kategorier. Den ekstra arbejdsbyrde var alle timerne værd. At opleve børnenes glæde i weekenden var en fryd for øjet. 

Hvad lærte vi af oplevelsen?

Først og fremmest lærte vi at badminton forældrene stiller op når det kniber!

Talrige forældre tilbød at hjælpe. Tak til dem alle og især til de forældre vi inddrog i de – om man så må sige – officielle opgaver:

– Lene Holm fra Gentofte Badminton Klub
– Martin Stokbro fra Holbæk Badminton Klub
– Louise og Carsten Svej fra Dragør Badminton Klub
– Andreas Thorndahl fra Hillerød Badminton Klub
– Tonny Lilholm fra Hornbæk Badminton Klub

Og så lærte vi at Badminton Danmark også har en opgave her. Nemlig at informere klubberne om muligheder, hvis “lokummet brænder”.

Tak til sponsorerne

Yonex reagerede hurtigt og støttede med et præmiebord til en værdi af ca. kr. 8.000. Og Jyske Bank Hellerup A/S donerede 2 stk biograf billetter med “guf” billetter.

Mange tak for hjælpen!

Se eller gense streaming fra U15M turneringen i Gentofte

Der blev streamet fra bane 2, 3 og 5.

Se de øvrige streams på GBKs YouTube kanal her