Velkommen til ny ungdomstræner

Vi er glade for at kunne byde velkommen til ny undgdomstræner i GBK, Anton Tømming Larsen. Anton har allerede deltaget i de to opstartscamps i weekenden d. 6-7. august. Vi ser frem til et spændende samarbejde i sæson 22/23.

Om samarbejdet siger Anton: “Så er jeg er top klar til endnu en sæson i de forskellige badmintonhaller! Jeg ser meget frem til at starte som træner i Gentofte Badminton Klub! Jeg glæder mig til at møde en masse nye unge talenter, samt sparre med endnu et stærkt trænerteam. Hovedparten af min hverdag vil fortsat være i Københavns Badminton Klub. Det bliver nu som assisterende cheftræner (senior) og fortsat elitetræner for ungdommen! Begge klubber lægger også baner til Yonex Peter Gade Academy, hvor jeg fortsat vil være med som træner. Det er virkelig en fornøjelse at arbejde med spillere og trænere der går er så dedikeret til deres sport.”