Opstarts-camp for ungdomsspillere

 
TEMA: Flyt fødderne og slagteknik
 
Alle ungdomsspillere inviteres hermed til fælles-opstarts-camp i Gram Fritidscenter fra d. 11. august til d. 13. august 2023.
 
Planen er, at vi sammen kører til og fra lejren i bus. Vi spiser i fritidscenterets café og overnatter i gymnastiksalen. Fritidscentret har udover badmintonhal også et friluftsbad og padelbaner, som vi må bruge.
 
Træningen planlægges og varetages af klubbens supertrænere Kasper Antonsen og Joshua Eipe, der også bliver de nye cheftrænere i næste sæson.
 
Prisen pr. person med alt inkl. er 1120,- kr.
 
Tilmelding til GBK. via MobilePay 97588 senest d. 1. august 2023.
 
Husk navn på MobilePay betalingen. Når betalingen er fortaget er man tilmeldt.
 
Forældre som ønsker at deltage, kan evt. leje en hytte på området. De er til 6 pers. og koster 500kr. pr. nat. Skal dog nok bookes snart.
 
Trænere: Joshua Eipe og Kasper Antonsen
Josh og Kasper ser frem til at komme i gang med den nye sæson: “Vi er meget begejstrede for vores nye roller som Cheftrænere i GBK’s traditionsrige ungdomsafdeling. Vi har tilsammen været trænere her i klubben i godt 10 år, og kender rigtig mange af børnene allerede – og vi glæder os til at lære endnu flere at kende. GBK skal være det bedste sted at spille badminton, uanset om man træner en enkelt gang om ugen eller stræber efter medaljer til store mesterskaber. Vi ønsker at fremme en klubkultur der kendetegnes af glæde ved badminton, engagement på og udenfor banen, og et pay-it-forward princip, hvor alle spillere “giver noget tilbage” til træningsmiljøet.”