Mikro-/Miniton

Sjov med badminton for de 2-7 årige

Tag børn eller børnebørn med til badminton.

GBK Miniton er badminton for de 2-7 årige, der sammen med mor, far, bedstemor, bedstefar eller en anden voksen, ønsker at få en dejlig og sjov time sammen.

Er du interesseret i at deltage på GBK Miniton, så kan du kontakte kontoret på gbk@gbk.dk eller ungdomsafdelingen på usu@gbk.dk.

Du kan til enhver tid prøve Miniton gratis – da den første gang er gratis.

Både børn og voksne er aktive, når de går til Miniton.

Med redskaber som balloner, fluesmækkere og ketchere udvikler børnene hurtigt deres fornemmelse for spillet samtidig med at de får rørt kroppen og styrket såvel koordinations-­, balance- og koncentrationsevnen.

GBK Miniton giver både børn og voksne sjove timer sammen og børnene bliver meget hurtigt fortrolige med ketcher og fjerbold når slag og bevægelser på banen kommer ind i kroppen som en naturlig del af legen.

Det er sjovt at gå til en sport, hvor barnet hurtigt oplever fremskridt og tekniske færdigheder.

Både børn og voksne deltager i lege og øvelser de voksne bruges bl.a. som ”kastere” af bolde og balloner i de forskellige øvelser.

Man kan kun tilmelde sig GBK Miniton som 2 eller flere sammen.

Der stilles ingen krav til badmintonkundskaber, hverken for barn eller voksen, der er kun et krav om at man skal have lyst til at røre sig sammen.

Har du/I fået lyst til at prøve GBK Miniton, kan det ske ved at møde frem til en af de planlagte træninger, hvor GBK Miniton afvikles.

Man behøver ikke at medbringe egen ketcher ­ vi har nogle til udlån  men det er nødvendigt at medbringe idrætstøj og gummisko til indendørs brug

Vi glæder os til at se dig og din mor/far/Bedstemor/bedstefar.