Invitation til U13M og U17/U19M i GBK d. 5. og 6. januar 2019

Gentofte Badminton Klub inviterer til åben U13M og U17/19M turnering i GBK hallerne, lørdag den 5. og søndag den 6. januar 2019

Fang hele invitationen på indsatte link 2019 – U13M- U17M U19M – Invitation turnering og husk at tilmelding skal ske via Badmintonpeople.dk.

På glædelig gensyn i GBK hallerne

Kampreferat 40+2 mod Lyngby 3, udebane:

Det er jo øf med løg på, at skulle danne et referat fra i dag…

Når nu man selv står for det noget ringe resultat, rent faktisk at tabe en kamp.

Lyngby fik sat 5 kampe i gang samtidig. Der var derfor masser af kampe at se på.
Det var fornøjeligt at gå op og ned langs banerne og se det flotte spil udfolde sig.

Efter at have heppet 5 kampe hjem til sejr…, var energien åbenbart opbrugt…. 🙂

For det er naturligvis ganske kedeligt at være ene om at tabe en kamp.
Det er dybt beklageligt og ikke godt nok. Viser blot, at det ikke er nok at gå på trapper i Athen som træning…:-)

Men tak for støtten undervejs og coaching mht. spillestil.
Det burde vi have belønnet med en sejr. Det er fedt at spille med publikum på. Så tak for det.

Reserverne kan aldrig få skylden, så Tommy er fredet :-). For det er holdlederen der finder reserverne.

Og Tommy vandt jo også sikkert med Henrik B.
Det er godt, at vi har en klub, hvor vi kan hive reserver ind. Det er en synd, at stille med et hold, hvor der på forkant mangler spillere.
Vi skal altid sørge for, at vi kan spille alle 12 kampe. Det er noget, som der kæmpes for i kulissen.

For lidt ligesom i lotto. Man vinder ikke, hvis ikke man spiller.
Modstanderholdet kan jo have haft problem med at stille hold, de kan få en skadet spiller undervejs osv.

Tak for brav indsats.

Mvh
Stig

Vær med til at fejre Line Christophersen fredag d. 30/11 kl. 18:30

GBK byder på et glas champagne eller saftevand fredag d. 30/11 kl. 18:30 på bane 5. Her skal vi hylde Line Christophersen, der vandt sølvmedalje i damesingle til ungdomsverdensmesterskaberne.

Klokken 19 spiller ligaholdet – inklusiv Line – holdkamp mod Skovshoved. Find tomme boldrør frem og hjælp med at heppe på klubbens 1. hold 🙂

Line Christophersen vinder sølvmedalje til ungdomsverdensmesterskaberne :)

Line Christophersen, U19-spiller, skabte overskrifter og kom i TV2 Sport, da hun formåede at spille sig i finalen i damesingle til ungdomsverdensmesterskaberne. Line spiller på vores ligahold og er ungdomstræner i klubben. Husk at sige tillykke til hende når du ser hende i GBK – måske få en selfie eller en autograf 🙂

Det er et historisk resultat – kun ganske få danskere har vundet uVM, siden det blev indført i 1992. Her bliver vi selvfølgelig nødt til at nævne GBK-spillerne Jim Laugesen og Peter Gade 🙂

Lines vej til finalen var hård og nervepirrende – alle kampe havde vist mindst 1 sæt med ombolde. Men Line viste køligt overblik – også da hun havde 3 matchbolde imod sig tidligere i turneringen.

I finalen var modstanden dog for hård. Vinderen blev GOH Jin Wei, som ligger nr. 28 på den internationale seniorrangliste. Hun var suveræn hele vejen igennem og trods cifrene, var Line den der fik flest point mod hende.

Stort tillykke !!

GBK 40+2 har et marginalt forspring

Tak for indsats til holdets kamp mod Tingbjerg

Selvom 8-4 jo ikke lige er de 9-3 som jeg havde sat næsen op efter, er det dog en sejr og 2 points og et ganske fint resultat, der lige giver os et marginalt forspring til BC37 som “kun” har vundet 7-5 og 11-1 i deres 2 kampe.

8-4 mod Tingbjerg og BC37’s resultater siger dog samtidig lidt om, at vi ikke skal være alt for overmodige/smarte for resten af sæsonen.

Mod Tingbjerg havde vi fået sammensat stort set alt, hvad vi har af faste stamspillere. Så vi havde ingen undskyldning hvis det var gået galt.

Vores reserver Kenneth og Flemming gjorde endda en fin figur. Flemming tabte godt nok 1 kamp, men det var også den svære 5 HD og der blev spillet mod Sigurdur, der netop havde været med til at slå Martin og Lars. Så med 3 vundne kampe til reserverne: en absolut godkendt indsats. Tak for deltagelse. Uden jer havde vi måske tabt 3 kampe mere og dermed kampen.

Hele 6 kampe blev afviklet i 3 sæt. Dvs. halvdelen af alle kampe. Tegn på tæt kamp i det hele taget. Vi taber 3 og vinder 3 af disse tætte kampe. De sidste sæt vi vinder ender hhv. 21-19, 22-20 og 21-15.
Charlotte og Marianne spillede 2 tætte sæt med 21-18, 18-21, men måtte give fortabt i 3 sæt, hvor cifrene sagde 21-11 til Tingbjerg. Og 2 DD gik i 3 sæt, hvor Anja og Mette dog vandt 15-21 i 3 sæt. Det var alt i alt kun et par enkelte kampe som gik relativt let hjem.

Lars og Martin måtte give fortabt i 1 HD og taber 22-20 i 3 sæt. Samme cifre som første sæt. Hvad mon gik galt der ? Men måske Sigurdur Palsson er nyindkøbt double specialist til sæsonen 🙂

(han vinder således også 5 HD og dermed 50% af Tingbjergs vundne kampe).
Når vi på den måde taber 1 HD siger det lidt om, at vi på ingen måde er home safe for denne sæson. BC37 Amager vandt 11-1 over Tingbjerg! (men vandt så kun 7-5 over Sct. Jørgen med stort set samme spillere…mærkeligt). Spændende kampe derfor i vente. Hele 3 hold med 4 point (GBK, BC37 Amager og Charlottenlund3) og derpå Skovshoved2 lige efter.

Godt at mange fra den faste stamme har meldt sig under fanerne til den 25/11 og 16/12. Charlottenlund og BC37 møder vi så første næste år og der kan blive tale om en slags finale kampe. Hhv. d. 3/2 og d. 7/4.

Ciao Stig

Martin Kjellerup indstillet til “Årets Træner”

GBK´s ungdomstræner Martin Kjellerup er blevet indstillet til titlen som “Årets Træner”. Martin er ansvarlig for klubbens U9/11- spillere, samt ungekonsulent.

Martin er kendt for sine utrolig spraglede shorts og altid at gøre badmintontræningen sjov og GBK det fedeste sted at være 🙂

Maxi Kauffmann udtaget til Badminton Københavns U11 hold

Årets Hold, U11 er netop blevet afholdt i Middelfart. Her stiller hver kreds med et U11 hold, der dyster om at blive Årets Hold. Maxi Kauffmann var udtaget til at deltage på Badminton Københavns hold. Udover en masse gode kampe mod landets bedste U11-spillere, er der også plads til hygge på tværs af kredsene. På forhånd var Sjælland udråbt til at være kæmpefavoritter og de løber da også med sejren. Men det lykkedes København at drille dem undervejs og føre i holdkampen, inden Sjælland dog vandt de sidste afgørende kampe. Efter et knebent nederlag på 5-4, endte København med en flot 3. plads.

Med som træner var GBK´s Martin Kjellerup. Han gør et fantastisk stykke arbejde med de unge spillere og de forguder ham !!

Med til turen hører også bowling fredag aften og træning på tværs af kredsene. En kæmpe oplevelse for de unge spillere.

At man som forælder har brug for et par fridage bagefter pga. to nætter på madras i et klasselokale er en helt anden historie….

Hæk og have fik sig en tur

3 gæve GBK’ere rykkede lige uden for og nød det gode vejr. Det blev hele 11 grader og solskin.
Ikke for at spille badminton naturligvis. Men for at klippe hækken langt ned. Formand Bie havde nemlig fået hevet nogle GBK’ere ind til at foretage beskæringen.
Hækken blev klippet langt ned for at give enhver mulighed for at beskære hækken til sommer.
Tidligere har det været svært at nå ind over og få den ordentligt beskåret.
De større træer (som vel udgør det for en slags hæk), der står langs hallen er alt for høje for os at gøre noget ved.
Til dagens frivillige arbejde havde vi end ikke en stige, og måtte således udnytte at vi havde en lang grensaks og en 193 cm høj spiller.
Derved kunne vi da bl.a. få fjernet nogle af de grene som var begyndt at hænge ud over et parkeringsskilt.
Vores hold var kun udstyret med motorsav, grensaks og hækkeklipper (og en kost). Derfor vil du på parkeringsområde kunne opleve 2 til 3 bunker med affald fra beskæringerne. Dette indtil næste hold frivillige med trailer får kørt det væk.
Tak for et par hyggelige timer til Jesper Fenstrup og Uffe Pedersen.
Ses til sommerarbejdet (om ikke før)
Stig Helm

Hotdogs og ligakamp – en god kombi :)

Knap 200 pølser blev langet over disken til de 70 fremmødte supportere. Tak til de frivillige der gjorde arrangementet muligt 🙂

                

Stortrommer og tomme boldrør var fundet frem og skabte en perfekt ramme for ligaholdet.

   

Der blev leveret badminton på topplan – og især Mads Christophersen imponerede i 1. herresingle. Der skal godt nok løbes langt for at vinde !! 

Mads matchbold

Selvom alle GBK´erne gav alt hvad de havde, kunne vi desværre ikke stille noget op imod Vendsyssels indkøbte stjerner.

Husk at komme og heppe når 1. holdet spiller næste gang – fredag d. 30 november kl. 19, hvor der er lokalopgør mod Skovshoved.

 

 

Smash It og Klubfest 2019

Sæt allerede nu et STORT X i kalenderen lørdag d. 13. april 2019.

Her afholdes GBK´s store indsamlingsevent “Smash It”, samt Årets Klubfest.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com