Danish Junior Cup 2019 – a U19BE International Badminton Series Tournament

Gentofte Badminton Klub (GBK) once again hosts the International U19BE badminton tournament in the form of Danish Junior Cup 2019, a U19BE Junior International Series Tournament.

The tournament takes place in Gentofte from Friday 23rd of August to Sunday 25th of August, 2019. Anyone can come to watch the matches for free – click here to learn more

Our cozy Café (GBK Cafe’en) will be open throughout the tournament. Enjoy food, snacks, and drinks at very reasonable prices.

Badminton players from 14 countries competing

Players from 14 countries will be competing in five categories.

Entries include players from Denmark, Italy, Finland, France, Sweden, Austria, England, Norway, Czech Republic, Iceland, Netherlands, and Moldova, USA, and Canada.
Practice training on the court is available Thursday. The tournament starts on Friday with semifinals and finals on Sunday.

See pictures, video snippets and much more on Facebook and on GBK Instagram here

Get more information

Etiket: , ,

3 badmintontips der kan gøre dig bedre

Badmintontips fra Mads Christophersen, Gentofte Badminton Klub

Hvad kræves for at blive en bedre badmintonspiller? I denne video får du 3 gode tips fra Gentofte spilleren Mads Christophersen. 

Mads er en hårdtarbejdende badmintonspiller, der bestemt ikke er kommet sovende til hans resultater. Selv siger han at han som ungdomsspiller ikke var et kæmpe badmintontalent. Men at han er blevet et træningstalent. 

Mads kom til Gentofte Badminton Klub i 2016 netop fordi han gerne ville udfordres mere i træningen. 

Gennem fokus på udvikling og målrettet træning har Mads Chripstophersen udviklet sig til at blive en af de dygtigste single spillere i Danmark.  

Mads nærmer sig top 100 på verdensranglisten. I 2019 har han f.eks. vundet  Yonex Polish International og den første Grand Prix Circuit i Danmark. 
 
Til daglig træner han sammen med de øvrige elite seniorer i GBK. Men han deltager også på Peter Gade Academy. Her træner han ca. 2,5 time alle hverdage. 

De badmintontips som Mads fortæller om i videon er tips som alle kan bruge uanset alder og niveau. 

GBK på Instagram

Få flere historier, tips og tricks på Instagram

 

Etiket: , ,

Ugens senior resultater i Gentofte Badminton Klub

I weekenden 21/22 september var flere GBK hold i kamp. Bl.a. spillede GBKs 2. og 3.  hold på hjemmebane i Gentofte, hvor der blev spillet med Yonex bolde
Her får du en kort opsummering af resultaterne.

Senior elite badminton – 2. division

Her Gentoftes 2. divisionshold med cheftræner Scott Evans yderst til højre

Gentofte var efter eget udsagn “underdogs” i kampen mod Skovshoved. Men på hjemmebanen i GBK var det svært at få øje på. I alle kampe gik Gentofte spillerne til opgaven med gejst, vilje og en tro på at sejren var mulig.

Og det var kun de berømte marginaler, der gjorde udslaget. Bl.a. var der et par tætte 3-sættere, hvor udfaldet sagtens kunne have været et andet. Gentofte tabte 6-7 til favoritterne fra Skovshoved.

Se kamp resultatet her
Se stillingen i 2. division pulje 1 her

Se video clips fra denne og andre kampe

Senior elite badminton – Danmarksserien

Jeppe Lehwald viser fantastisk índstilling

Gæsterne fra Lyngby ankom ubesejret til GBK hallerne qua en sejr fra første runde. Men de sprudlende Gentofte spillere var ikke i et særligt gæstfrit humør. Med fokus, godt spil og tonsvist af godt humør, besejrede GBK holdet Lyngby med hele 10-3. 

Hermed er holdet fortsat ubesejret efter to kampe. Den næste opgave er mod SAIF, der kommer på besøg i Gentofte den 5.10.2019. 

Se video clips fra denne og andre kampe
Se stillingen i 2 division

Senior badminton – KBH serien

Efter et knebent nederlag i første runde (6-7 mod BC37 Amager) skulle Gentofte forsøge at tage sæsonens første sejr. Holdet besøgte Charlottenlund, der var ubesejret efter en første runde sejr over SAIF. 

Gentofte holdet mødte op med et hold, hvor aldersforskellen mellem den yngste GBK spiller og den ældste var cirka 30 år!  Men ikke desto mindre formåede holdet at besejre Charlottenlund med 7-6.

Se kamp resultatet her
Se stillingen i KBH serien her

Veteran badminton – 40+ og 50+

Gentoftes veteran hold har også startet årets turnering. Her får du resultaterne af de seneste kampe:

40+ 4. serie pulje 1: Her tabte Gentofte 3 på udebane til NBK Amager 1

50+ 3. serie pulje 1: Gentofte 3 tabte på udebane til KBK Kbh. 1

50+ 1. serie pulje 1: Gentofte 1 tabte på udebane til Hvidovre 1

Etiket: ,

Mads Christophersen vinder af Yonex Polish International

Gentofte spilleren Mads Christophersen vandt international series turneringen Yonex Polish Internationial, der fandt sted i Bierun i Polen. 

Undervejs besejrede Mads spillere fra Tjekkiet, Bulgarien, Danmark og England. I finalen vandt Mads relativt overbevisende over Ivan Rusev fra Bulgarien. Under hele turneringen afgav Mads kun ét sæt. 

Kæmpe tillykke til Mads Christophersen. Mads er nu nået et skridt nærmere top 100. I skrivende stund er han placeret som nummer 109 på verdensranglisten. 

Mads Christophersen interview

I starten af sæsonen interviewede vi Mads. Her kan du høre ham fortælle om hans badminton karriere, idoler, træningstips og meget mere. 

Etiket: ,

Hun gjorde det ingen danskere har gjort i 50 år

Det er 50 år siden at en dansk damesingle sidst vandt Belgian International. Dengang i 1969 var det Imre Nielsen, der sejrede i den anerkendte turnering i Belgien. 

Men efter 50 år uden dansk sejr i damesingle, blev det i 2019  Gentoftes egen Line Christophersen, der tog sejren i Belgian International.

Undervejs slog Line Christophersen en række europæiske topspillere. I finalen overvandt hun verdens nummer 36, nemlig den 180 cm høje Neslihan Yegit fra Tyrkiet. 

Line Christophersen på vej frem

19-årige Line Christophersen beviste dermed igen at hun er en pige på vej frem i badmintonverdenen. Fornylig vandt hun også den første Grand Prix Circuit turnering i Aarhus AB.

Line spiller på GBKs første hold og træner både med Gentofte og landsholdet i Brøndby. Desuden er hun en af flere Gentofte spillere, der træner med på Peter Gade Academy.

I Gentofte Badminton Klub er vi super glade på Lines vegne.

Etiket: , ,

Senior resultater for Gentofte Badminton Klub

I ugen, der sluttede søndag den 8 september var de brave badmintonkæmpere fra Gentofte i kamp flere steder i landet. GBK havde alle fire senior hold i kamp. 

Vær venligst opmærksom på GBKs politik for offentliggørelse af navne og resultater – læs her 

Senior badminton – Kbh Serien P2

Klubbens senior 4. hold var på besøg hos BC37 Amager.

Det sker ellers aldrig, men netop denne dag var GBK ikke  fuldtallige til kampen. 5 ud af 13 kampe måtte “scratches”. Og så var GBK bagud 0-5 allerede inden start.

Men som det fremgår, gjorde spillerne en fremragende indsats. GBKerne vandt alle herredoublerne og vandt 3 ud af 4 singler. Mix-doublen blev tabt knebent. 

På trods af de urimelige odds, blev kampens resultat et knebent 6-7 nederlag. Dermed kunne holdet trods alt tage ét point med hjem til Gentofte. 

Se stillingen og andre resultater her


 

Senior elite badminton – Danmarksserien

Det blev en fantastisk start på sæsonen for klubbens senior elite 3. hold.

Med en storsejr på hele 10-3 over Holte 3 satte GBK 3 sig i respekt. 

GBK havde Jacob Hjort (Jensen) med som 2. single. Han er U19 spiller, men viste med en 2-sæts sejr at han godt kan være med når “de voksne” spiller.

Se stillingen og resultater for Danmarksserien pulje 5 her

 

Senior elite badminton – 2. division

GBKs 2. hold i 2. division blev udsat for et sandt stormvejr da de spillede sæsonens første kamp mod Solrød Strand 3.

I lørdagens kamp måtte GBKerne tage hjem med et nederlag på 2-11.

Vi har ikke fået en kamprapport. Derfor kan vi kun gætte på at nederlaget helt enkelt skyldes nogle dygtige modstandere.

Se hvordan GENTOFTE klarer sig i 2. division her

 


 

Senior elite badminton – 1. division

Jamen, jamen. De gæve førsteholdsspillere futtede en tur til Holbæk. Her kan byen bryste sig med et helt nyt badmintoncenter, men det er ikke nok til at afholde de dygtige GBK kæmper fra at vinde.


Babic,
Christophersen,
Christophersen,
Colberg,
Eipe,
Haapenen. 

Køpke,
 
viste Holbæk hvem der bestemmer og hvor badmintoncentrum altid har været og vil blive ved med at være – nemlig i Gentofte.

Det blev til en Gentofte storsejr på 9-0.

Undervejs afgav GBK 2 sæt. Men med tanke på den gode gæstfrihed man nyder på Holbæk-egnen er det jo sådan det skal være. Man kan godt tillade sig at tage for sig af retterne, men man efterlader altid lidt krummer til værten. 

Fantastisk start på holdets nye tilværelse i 1. division.

Se stillingen og resultater i 1. division her

Vi glæder os til at følge de kommende kampe for alle GBKere og alle Gentofte hold. 

Etiket: ,

GENTOFTE Profiler: Mads Christophersen

Mød Gentofte profil Mads Christophersen #GBK

GENTOFTE Profiler er en serie, der introducerer badmintonspillere, trænere, partnere og frivillige, der har tilknytning til Gentofte Badminton Klub. Se disse video på YouTube kanalen

Formålet med serien er at klubbens interessenter skal få et stadig større kendskab til hvad der foregår i GBK, hvem aktørerne er og hvordan klubben til stadighed udvikler sig. 

I den første GENTOFTE Profiler kan du møde Mads Christophersen. Han kom til Genfofte med et ønske om at udvikle sig som badmintonspiller. Og der er indtil videre lykkedes, idet Mads nu er rangeret som den højest placerede mandlige single spiller i GBK. 

I videon fortæller Mads bl.a. om hvorfor han valgte netop Gentofte når han nu kunne vælge en af mange andre klubber.  

I dag er Mads er en fast del af elite senior miljøet i Gentofte.
Mads Christophersen træner med elite holdene, spiller på klubbens første hold og fungerer også som træner i USU. Desuden deltager Mads på Peter Gade Academy, hvor han træner hver dag fra 9- 11:30. I akademiet møder han andre spillere, der ønsker at gøre badminton til en levevej.

Mads træner for at blive klar til en turnering:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working my 🍑 off to get ready for Greece 🇬🇷 next week. @Tagsnedkeren @petergadeofficial @yonexscandinavia @gentoftebadminton

A post shared by Mads Drost Christophersen (@madsdrostchristophersen) on


Vejen til at blive professionel badmintonspiller er lang og fuld af udfordringer. Mads er en af flere spillere i GBK, der har som dedikeret mål at blive professionel badmintonspiller. Det fortæller han også om i videon, hvor du desuden kan høre lidt om hans seneste resultater. 

I videon fortæller Mads om hans vigtigste sejre til dato. Og som den inkarnerede fan af GBK vil vide, så har Mads nappet et par store skalpe fra danske spillere, der er top 30 på verdensranglisten. I videon fortæller Mads om én af dem. 

Mads i gang med en øvelse i Peter Gade Academy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stick+follow up deception by Mads Christophersen 💪 Work to do, but def on the right way 😊💪 #focusonthedetails #progress #yonex #petergadeacademy

A post shared by Peter Gade Official (@petergadeofficial) on

I GBK sætter vi stor pris på Mads og hans engagement i klubben.  Vil du følge Mads og hans udvikling så hop over på hans Instagram her

Gentofte Elite Senior med klare mål siger Scott Evans

Hør cheftræner Scott Evans fortælle om ESU forventningerne til sæson 2019/2020

Gentofte Elite Senior (ESU) stiller igen i år med tre hold. I interviewet med cheftræner Scott Evans kan du høre hvilke forventninger cheftræneren har til den kommede sæson. 

Træning og udvikling er kernen

Scott Evans taler bl.a. om vigtigheden af at Gentofte fortsat bestræber sig på at skabe et fremragende træningsmiljø.

I en tid, hvor flere badmintonklubber bruger pengepungen til at tiltrække de bedste spillere, søger Gentofte Badminton Klub at fremstå med et attraktivt træningstilbud for de bedste senior. Og naturligvis en inspirerende klubatmosfære. 

Vi har talt med flere af de garvede GBKere og bestyrelsesmedlemmer. De mener alle at vi skal passe rigtig godt på de spillere vi har.  Dvs. give udøverne de bedst tænkelige rammer, men også acceptere at økonomisk bæredygtighed er helt afgørende for en klub som Gentofte.

Som én af de bærende klubkræfter siger “med en velfungerende ungdomsafdeling har GBK alle forudsætninger for at udvikle spillere, der på et tidspunkt ønsker at spille på senior elite.

Det tager tid, men det er dér vi skal hen. Hvis dygtige badmintonspillere ønsker at spille på hold for Gentofte under forudsætning af en høj betaling, så må vi bare sig pænt nej, tak. Vi skal hellere bruge ressourcerne på at skabe de bedste trænerteams og ægte klubånd.” 

Målet er oprykning 
I den kommende sæson har Gentofte Badminton elitehold i 1. division, 2. division og Danmarksserien. Scott Evans har som målsætning at alle tre hold skal spille med om oprykning. Men samtidig fortæller han at vejen dertil går gennem etablering af en større gruppe af træningsaktive spillere. 

Hvordan det går, vil du høre mere om i de månedlige opdateringer fra ESU i Gentofte. 

Du kan støtte Gentofte Badminton ved at abonnere på klubbens YouTube kanal. Gør det i dag.

Etiket: , ,

Gentofte Badminton spillere turneringsresultater

Videoklip fra GBKs U15E turnering, der fandt sted i weekenden

I weekenden var der Gentofte Badminton spillere på banen overalt i Danmark – og i Polen. Selvom badmintonsæsonen 2019/2020 kun lige er skudt i gang, viste Gentofte spillerne lovende takter. 

Her får du en kortfattet gennemgang af begivenhederne. Når du læser dette er det vigtigt at huske følgende:
– at trænerne i GBK først og fremmest prioriterer udvikling over resultater for ungdomsspillerne. 
– vejen til medaljer er ofte baseret på tilfældigheder p.g.a. seednings -reglerne og pulje/cup lodtrækning
– det er først sidst på sæsonen at man reelt kan aflæse udviklingen for den enkelte spiller. 

U11 – én Gentofte spiller til turnering

I Jyllinge var én GBK spiller i kamp. Vi har indtil videre valgt ikke at omtale resultater for spillere i alderskategorierne under 9 og under 11 medmindre forældrene til disse spillere anmoder os om det.  

U13 – flotte indsatser fra Gentofte spillerne

Marie Viscovich og Filippa Wellendorf fra Gentofte Badminton Klub nyder resultaterne i Lillerød U13M
Marie Viscovich (nummer 2 fra venstre mod højre) og Filippa Wellendorf (yderst til højre) fik en god turnering i U13M i Lillerød

I U13 alderskategorien havde Gentofte Badminton hele fire spillere i kamp.  De spillede to forskellige steder på Sjæland.  

I U13A i Jyllinge fik Gustav Vittoriani en flot 3. plads med hans makker Sebastian Nicolaisen fra Vanløse.  Og i single vandt Gustav to kampe i puljen, men det var lige akkurat ikke nok til at gå videre i single. 


I U13M var der gang i den hos Lillerød Badminton. Det forlyder at Gentofte spillerne ydede særdeles kvalificeret modstand. Resultaterne blev som følger:

> Christopher Kunckel var i en dynamit pulje og leverede en fremragende præstation. I single spillede Christopher to 3-sæts kampe i en jævnbyrdig gruppe. Det var akkurat ikke nok til at komme videre fra puljen. I herre double blev det til en enkelt kamp for Christopher. 

> Filippa Wellendorf fik en masse gode kampe, der resulterede i en flot 5. plads i mixed double, hvor der var 24 tilmeldte par. I single vandt Filippa  en af to kampe i puljen. Den tabte kamp var til turneringens senere nummer 3 i damesingle, Yshi Fabon,
I dame double vandt Filippa – sammen med makkeren Sarah Jeppesen fra Lillerød – en flot bronzemedalje. Flot spillet af Filippa, tillykke!

> Marie Viscovich, der skiftede til Gentofte fra Skovshoved i denne sæson, fik også en masse gode kampe i Lillerød. Marie blev #9 i mixed double udaf 24 tilmeldte par. I single vandt Marie gruppen suverænt uden at afgive sæt, men tabte i kvartfinalen til den senere vinder, Malou Pedersen fra Lillerød. 
Selvsamme Malou Pedersen var Maries makker i dame double. Og de to nappede guld medaljen efter godt spil og god fokus turneringen igennem. Tillykke til Marie med sæsonens første medalje. 

U15 – nye og gamle GBK spillere i kamp

Philip Harring, Linus Wellendorf og Edward Leander fra GBK hyggede sig i Jyllinge

Også i aldersgruppen under 15 var GBK godt repræsenteret rundt omkring på Sjælland. 

I U15A i Jyllinge havde GBK tre kamphaner på banerne. Og de hyggede sig sammen og hver for sig. 

> Linus Wellendorf
der nu officielt har skiftet fra Skovshoved til GBK, spillede nogle gode kampe i puljen, men gik ikke videre. Dejligt at se at Linus igen prøver kræfter med single og gør det rigtig godt. 

> Philip Harring spillede også nogle spændende kampe i puljen, hvor Philip vandt én kamp mod en dygtig spiller fra Lillerød og dernæst tabte den næste kamp, hvor Philip – efter eget udsagn – ikke var helt klar fra start. Uanset, en rigtig god start på single sæsonen for Philip, der træner hårdt og målrettet i GBK. 

> Linus og Philip spillede herredouble sammen. I den første kamp var de oppe imod et stærkt par. Men de to GBK’ere tog første sæt 28-26 efter super godt spil. Særligt imponerende at de to GBKere holdt hovedet koldt da det virkelig galdt. Desværre fik modstanderne efterhånden overtaget styringen og vandt de næste to sæt. Alt i alt en rigtig god indsats af Linus og Philip. 

> Edward Leander, der er skiftet til GBK Hørsholm i denne sæson, vandt sin pulje efter tre kampe, hvor spillet og sindsstemningen gik både op og ned. Edward tabte senere i semifinalen, men er godt tilfreds med placeringen som  som nummer 3 i single.  I mixed double spillede Edward og makkeren Nora Balieu fra Hillerød en fin kamp, men deres eneste kamp, der også var finalen.


I U15M i Skælskør kom der også et flot resultat fra en helt ny GBKer
Annemette Kjølby Hansen er helt ny i GBK. Hun kom til Gentofte fra
Værløse.  Annemette står stadig på badmintonpeople som Værløse spiller, men det skal ikke afholde os i Gentofte fra at fejre at …
> Annemette vandt damedouble sammen med Hannah Hall fra Værløse og så blev hun nr. 2 i mixed double sammen med Mads Bang Brand fra Værløse
Stort tillykke til Annemette med et fremragende resultat i Skælskør. I U15 E var der masser af spænding på hjemmebanen i Gentofte

William Abildtrup vandt guld i U15E herredouble og bronze i U15E herresingle

E (for Elite) er rækken for de spillere i Danmark, der er nået længst i deres badmintonudvikling. Turneringen i Gentofte Badminton Klub bød på et hav af kampe, hvor spillere fra hele Danmark – og et par stykker fra Sverige – viste badminton på et højt niveau. 

GBK havde tre spillere i kamp. To af dem er sågar udtaget til landsholdstruppen i deres respektive årgange.  Du kan læse mere om erfaringerne fra denne turnering i en særskilt artikel senere. 

Her opsummerer vi blot placeringer:

> Oscar Reiler, der er første års U15, spillede med i U15E for første gang.   Otto var aktiv i alle tre kategorier. Han fik nogle gode kampe og en masse lærepenge til hans videre udvikling. Se Ottos resultater her

> Rosalina Langhoff, der også er ny i Gentofte, fik en god start på sæsonen med nogle gode sejre i damesingle og mixed double samt nogle tætte nederlag i single og double. Se Rosalinas resultater her

> William Abildtrup kæmpede sig til en fortjent guld medalje i herredouble med makkeren William Bøgebjerg fra Solrød Strand.  I herresingle spillede William en lang række gode kampe, der bragte ham helt til semifinalen om søndagen. Her var luften dog gået ud af ballonen.

William tabte semifinalen i herresingle til doublemakkeren Bøgebjerg og fik dermed en flot 3. plads i single i sæsonens første U15E turnering. 

U17/U19 spillere i turnering

Emil Hesse Holmberg og Jacob Hjorth tog til Skælskør. De kom hjem med 2 guld og 1 sølvmedalje.

Til tider spiller U19 årgangen turneringer sammen med U17. Andre gange spiller de to årgange hver for sig. Også i denne weekend var Gentofte Badminton U17-U19 spillere repræsenteret ude i de danske  – og udenlandske – badmintonhaller.

U17/U19A i Herlev-Hjorten
Her deltog Jacob Amstrup, der er 1. års U17. I puljekampene fik Jacob noteret to vundne og én tabt kamp. I herredouble måtte Jacob og makkeren fra Hillerød Badminton strække våben efter en tæt 3-sætter i første kamp. 
Jacob fortæller i øvrigt at han synes at det gik fint med spillet under turneringen. U17/U19M i Skælskør
I Skælskør var Emil Holmberg Hesse og Jacob Hjorth Jensen i kamp. Og de to viste resten af deltagerfeltet at guld og sølv hører hjemme i Gentofte. 
Det gik nemlig sådan at Jacob og Email nappede guldet i herredouble efter finalesejr over et par fra Hvidovre Badminton.

Og som “topping på Lines energibarer” så stod finalen i single også mellem de to dygtige Gentofte drenge. Her trak Jacob, der højdemæssigt er lavere end Emil, det længste strå. Han vandt efter en vaskeægte 3-sætsgyser med cifrene  21-14 14-21 21-17. 

Flot flot flot af de to, der til stadighed udvikler deres badmintonfærdigheder gennem hård og målrettet træning i GBK.  

Jacob er i øvrigt også ny i Gentofte Badminton fra denne sæson.U17 Europamesterskaber i Polen  – her er GBK også med
Også her er der deltagelse af en GBK’er. Nemlig Victor Kauffmann, der spiller for Danmark. Det skriver vi mere om snart. Men indtil videre har Victor gjort det fornemt og været medvirkende til at sende Danmark i finalen. 

Seniorer i kamp – 2 guldmedaljer til GBK i den første Grand Prix Circuit i Aarhus AB

2 guldmedaljer til GBK spillere ved Grand Prix Circuit i Aarhus AB

Som rosinen i pølseenden glæder det os at informere om Line Christophersen og Mads Christophersens bemærkelsesværdige resultater De deltog begge i det første Grand Prix Circuit stævne, der blev afholdt i Aarhus Badmintonklub AB.  Her blev der udover æren spillet om kolde kontanter til finalisterne. 

Og helt fortjent vandt begge GBKere første pladsen i hhv. damesingle og herresingle.  Kæmpe stort tillykke til Line og Mads. De to er top seriøse atleter, der træner hårdt og målrettet hver uge. 

Afslutningvist, skal vi ikke glemme en af vores nye GBK trænere. Kasper Antonsen vandt nemlig guld i herredouble i Aarhus AB sammen med makkeren Philip Seerup fra Aarhus AB.   Tillykke med sejren til Kasper!

Badmintontræning på video

Badminton øvelser

Badmintontræning på video

Hos Gentofte Badminton Klub vil trænerne gerne dele de klassiske badmintonøvelser med dig. Og for at gøre disse øvelser tilgængelig for alle, optager vi dem på video. Disse video deler vi bl.a. på YouTube – men også på  Facebook og vores Instagram og Instagram TV.  

Nedenfor finder du nogle få eksempler på badmintontræning på video øvelser. Nogle af øvelserne kan du faktisk udføre uden at være tilstede i badmintonhallen. Check YouTube for flere træningsvideoer.

Hovedparten af GBKs video omhandler træning for ungdomsspillere. Det er fordi vi har vurderet at det er hos ungdomsspilerne at interessen er størst. 

Træner Joshua Eipe instruerer ungdomsspillere til morgentræning (den, der starter kl. 6:00)

Et træningskoncept med en rød tråd fra de mindste til de ældste

Frank Larsen, der er cheftræner for GBK ungdom, har tilrettelagt et fremragende træningskoncept. Det er det vi bruger i Gentofte Badminton. Systemet følges fra de mindste til de ældste unge mennesker. Og med stor succes.

Frank er en erfaren træner – og i øvrigt også U17 landstræner – så han er en mand, der ved hvad han har med at gøre. 

Trænerteamet består iøvrigt af en gruppe meget engagerede badmintontrænere. Nogle som specialister i single. Andre som specialister i double. De fleste har eller har haft en spillerkarriere på højt plan. Det betyder at Gentofte Badminton Klubs trænere véd hvad der kræves for at udvikle spillerens færdigheder – både teknisk, fysisk og mentalt. 

Følg Gentofte Badminton på YouTube

Start med at abonnere på GBKs YouTube kanal. Det kan du gøre her:

Klik for at se og abonnere på GBKs YouTube kanal

Følg med i træningsvideo og – vigtigst af alt – udfør nogle af øvelserne. 

Her træner badmintonlegenden Peter Gade ungdomsspillere i GBK
Etiket: ,

Verdensmester i badminton for veteraner

  • GBK spiller Per Mikkelsen ny verdensmester
  • Vandt titlen i herredouble i kategorien +65 år sammen med Jeppe Jepsen
  • Det foregik i Katowice i Polen

GBK spiller Per Mikkelsen er ny verdensmester i herredouble for aldersgruppen +65 år. Per og hans double-makker, Jeppe Jepsen, vandt finalen efter en tre-sæts gyser mod et par fra Thailand.

Du kan se alle vinderne i alle kategorier fra +35 år til +75 år – måske er der nogen du kender 🙂

Per Mikkelsen, der i Gentofte Badminton Klub er kendt som “Mr. 100%“, gengiver her med egne ord lidt om oplevelsen – men tag gerne fat i ham, når du ser ham i klubben for at få hele historien: 

Nykåret verdensmester i badminton fortæller

“Turneringen var i et meget professionelt setup, og var sat op præcis som det badminton VM for seniorer, der foregår i 2019. 

Der var opstillet “serveglassystem” , hvilket indebar

  • Flyeye på bane 1, 
  • 6 liniedommere,
  • servedommer
  • hoveddommer.
  • Tv transmission via YouTube på 6 baner.

Dommerne kom til turneringen fra hele verden, og der deltog mere end 1.500 spillere fra hele verden.

Generelt kan man sige at de lande som er stærke på seniorniveau lige nu, også er stærke på veteranniveau.

Bl.a. var der rigtig mange japanere med, og også mange thailændere, indere og taiwanesere.

I kvartfinalen var hoveddommeren fra Brasilien og servedommeren fra USA.

Hemmeligheden bag sejren 

Vi spillede 5 kampe.

Først imod 2 englændere,  så 2 tyskere,  så 2 thailændere, 2 indere i semifinalen og så 2 thailændere i finalen.

Vi tabte ialt kun 1 sæt, idet vi var i 3 sæt i finalen.

Baggrunden for VM-sejren var vores gode server, samt vores meget høje koncentrationsevne igennem hele turneringen.

Jeppe og jeg lavede kun ialt 5 servefejl i de 5 kampe tilsammen, og vi havde ingen (dårlige) server, der nemt kunne slås ned af modstanderen.”

Det er fantastisk at så mange i den modne alder dyrker badminton. Og helt fantastisk at “Senior+” VM har så stor en interesse. 

verdensmesterskaber for veteraner

De fantastiske faciliteter i Polen, hvor Per Mikkelsen fra GBK og makkeren Jeppe Jepsen kæmpede sig til titlen som verdensmester.

 

 

 

 

Etiket: , ,
Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram