Victor Kauffmann udtaget til U17 EM i Polen

Victor Kauffmann udtaget til U17 Europamesterskaberne, som spilles i Gniezno, Polen.
5 drenge og 6 piger fra Danmark er udtaget til at forsvare de rød/hvide farver. Først spilles holdkampe mod de andre europæiske lande og derefter spilles det individuelle europamesterskab. Stort tillykke til Victor Kauffmann 🙂

Smash It – kæmpe succes :)

Smash It blev afholdt lørdag d. 11. maj og klubben samlede knap 40.000 kroner ind. Det var en utrolig festlig event, hvor store som små smashede i 90 sekunder. Peter Gade samt flere af elitespillerne hjalp med at lægge op til spillere i alle aldre. Kig ind på bane 5, samt på hoveddøren, hvor navnene på alle sponsorerne hænger.

Peter Gade åbnede ballet og var den første til at smashe. Bagefter sørgede han for kvalificerede oplæg til alle “smasherne”.
Der blev gået til den – både af oplæggerne og af spillerne der skulle smashe.
Thor blev dagens superindsamler – med et samlet beløb på over 4.500,-
Scott Evans – træner for senioreliten i GBK – hjalp også til. Dejligt med et arrangement hvor både ungdom, senior og elite deltog.

Line Christophersen havde lavet proteinbarer – overskuddet gik til klubben. Hvis du synes de ser lækre ud, så kontakt Line 🙂

Smash It, forælder/barn turnering og Klubfest – Årets Klubdag d. 11. maj :)

Lørdag d. 11 maj løber GBK´s store klubdag af stablen. Først afholdes Smash It kl. 13 på bane 5. Et festligt indsamlingsevent på tværs af klubben, hvor alle har mulighed for at smashe 90 sekunder og derved samle penge ind til klubben. Skaf en sponsor der vil donere x antal kroner pr. smash. Peter Gade åbner festen og er den første til at smashe.

Klokken 15 spilles der forælder/barn-turnering. Det foregår på kryds og tværs af alder og niveau – det er for sjov og der spilles på tid. Alle kan deltage – forældre behøver ikke være medlemmer af GBK.

Klokken 18 er der klubfest. Tilmelding via mobilepay på 97588. 198,- for voksne og 125,- for børn u/ 12 år. Her mødes alle GBK´er til en festlig aften – forældre til ungdomsspillere er meget velkomne. Bl.a. uddeles pokalerne til Årets Spillere i de forskellige årgange.

Støt op om din klub – DELTAG !!

Tillykke til Line Christophersen med titlen som Årets Unge Spiller i Europa

Et stort tillykke til Line Drost Christophersen som er blevet valgt til Årets Unge Spiller i Europa. Badminton Europe afholdt deres BEC galla i Kiev, Ukraine, hvor Line deltog for at få overrakt sin pris. Sammen med Line, deltog navne som Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen (som vandt BEC Male Player of the Year) og Carolina Marin (som vandt BEC Female Player of the Year). Sidste år vandt Viktor Axelsen titlen som Male Player of the Year. Så Line blander sig med den absolutte badminton-elite. Selvom Line leverer det ene fantastiske resultat efter det andet og vinder priser alle vegne, har jeg aldrig mødt et mere ydmygt menneske 🙂 Altid sød og hjælpsom, deltager i alle klubarrangementer, er hjælpetræner i GBK og stort set altid at finde i GBK. Line er et fantastisk forbillede for alle badmintonspillere – en kæmpe gevinst for klubben og altid et sportsligt forbillede på banen – både spillemæssigt, men også mht. fair opførsel. Næste gang du ser Line i klubben, så husk at sige tillykke til hende – måske tiden endda er kommet til at bede om en selfie 🙂

Bowling d. 30. april for U9-U15

Vær sammen med dine klubkammerater på en sjov og anderledes måde. Vi tager til Valby Big Bowl hvor der bowles én time med efterfølgende buffét. HUSK Tilmelding hurtigst muligt da vi skal booke baner.

Charlottenlund 3 – GBK 2 (veteran 40+)

Til spillere af i dag mod Charlottenlund. Tak for en brav indsats. Tak for efterfølgende hygge og hjemmebag.

Det gik rigtig flot og langt bedre end det worst case scenarie som spådommen rummede på 7-5.

Nu blev det 10-2.

Med tanke på, at det på et tidspunkt så anstrengt ud for såvel 2, 3 og 4 mix, var man lidt nervøs. Men alle kom smukt igen i 3 sæt og vi fik 4-0 i mix. STORT og ikke mindst flot af Maj Britt og Dennis, der begge kom ind som reserver.

Damedoubler voldte slet ikke problemer, hvilket i sig selv er flot, da Charlottenlunds piger på 3 holdet godt kan spille en fin gang badminton. Så var det lidt knas med 2 HD (Henrik B/Allan S) og 6 HD (Stig/Kenneth B.), som måtte give fortabt. Nogle dage kører det bare ikke, men rigtigt ærgerligt for Allan S., som kunne have været en ægte mr. 100% med 7 af 7 kampe samt med 14 ud af 14 vunde indbyrdes kampe.

Men her i allersidste kamp slap han gassen…måske nervøsiteten for at holde sin mr. 100% tog overhånd 🙂. Kenneth og Stig skulle åbenbart bruge en kamp på at varme op, da de to sidste kampe gik noget bedre.

Der var en god portion spænding om 3 HD (28-26 i 2’nd sæt gik til GBK, Per M. og Stig) og 4 HD, hvor reserverne Dennis L. og Kenneth K. kæmpede gudsbenådet og hiv 3 sæt hjem (i begge kampe var god hjælp at hente fra heppekor).


Slutstillingen er endnu ikke offentliggjort. Så Charlottenlund må mangle at køre indrapportering igennem, ligesom resultatet af kampen mellem Skovshoved og BC37 fra i lørdags også mangler.

Men vi er rykket op og vinder puljen. Lutter sejre.

Vi lander på en score der siger: 71-13. Dette ud af 84 mulige kampe, hvilket giver ca. 85% vundne af de indbyrdes kampe.

Slet ikke dårligt 🙂

/Stig

GBK invites to Danish Junior Cup 2019 an U19BE Junior International Series Tournament

Gentofte Badminton Klub (GBK) invites again this year to the International U19BE tournament in the form of Danish Junior Cup 2019, a U19BE Junior International Series Tournament.

Note that the tournament will take place August 23 to August 25, 2019.

Get the full invitation on Danish Junior Cup Gentofte U19BE Circuit 2019

Åben U9 og U11ABCD turnering lørdag 4. og søndag 5. maj 2019

Gentofte Badminton Klub inviterer til åben U9 og U11ABCD turnering lørdag 4. og søndag 5. maj 2019.

Se hele invitationen og hvordan du tilmelder dig på indsatte link

Invitation U9-og-11ABCD-turnering-4.-5.-maj.pdf

På glædelig gensyn
GBK – Ungdom

Forældre-barn-turnering i GBK

SKAL DIG OG DIN MOR ELLER FAR VÆRE KLUBMESTRE ?

Lørdag d. 11. maj kl. 15 i GBK

Synes din mor eller far også det er sjovt at spille badminton, så tag dem med til forælder-barn-turnering. Vi spiller doubler på tid mod hinanden mellem klokken 15:00-17:00.

Der er præmier til de 3 bedste doublepar – og en særlig pris til det barn, der er allersødest ved sin doublemakker 😊

Husk at der afholdes Smash It kl. 13 og klubfest kl. 18 😊

Tilmelding: Senest fredag d. 10. maj 2019: send mail til usu@gbk.dk – husk at skrive både barnets og forælderens navn.OBS: separat tilmelding til klubfesten – frist d. 8. maj

SMASH IT – Succesen fra sidste år gentages

Lørdag den 11. maj kl. 13 på bane 5 i GBK

Gentofte Badminton Klub har brug for DIG og 90 sekunder af DIN tid.
Få en i familien, din kebab-mand og frisør til at støtte dig med
X kroner per smash.

ALT tæller – uafhængig af om det er 1,- eller 10,- pr. smash sponsoren giver.

ALLE kan være med – uanset alder og niveau. Hver spiller får 90 sekunder til at slå flest mulige smash – to dygtige oplæggere står klar. Du slår alt mellem 25 – 100 smash – afhængig af niveau.

Læs meget mere på  www.gbk.dk og gbk-ungdomsafdeling.

Er du i tvivl om noget, så spørg på kontoret eller kontakt susanne@kauffmann.eu eller martinkjellerup88@hotmail.com

Download sponsorark, infoark og eksempel på udfyldt sponsorark på de indsatte links

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com