Danish Junior Cup 2019 – a U19BE International Badminton Series Tournament

Gentofte Badminton Klub (GBK) once again hosts the International U19BE badminton tournament in the form of Danish Junior Cup 2019, a U19BE Junior International Series Tournament.

The tournament takes place in Gentofte from Friday 23rd of August to Sunday 25th of August, 2019. Anyone can come to watch the matches for free – click here to learn more

Our cozy Café (GBK Cafe’en) will be open throughout the tournament. Enjoy food, snacks, and drinks at very reasonable prices.

Badminton players from 14 countries competing

Players from 14 countries will be competing in five categories.

Entries include players from Denmark, Italy, Finland, France, Sweden, Austria, England, Norway, Czech Republic, Iceland, Netherlands, and Moldova, USA, and Canada.
Practice training on the court is available Thursday. The tournament starts on Friday with semifinals and finals on Sunday.

See pictures, video snippets and much more on Facebook and on GBK Instagram here

Get more information

Etiket: , ,

USU takker for et fantastisk 2019:)

Tak for 2019 – læs mere her 🙂

 

Pigetræning i Gentofte med Debbie Lynch

pigetræning badminton
GBK sætter fokus på pigerne i badminton

Pigetræning med Debbie Lynch i Gentofte Badminton Klub

I GBK ønsker vi at sætte ekstra fokus på vores badmintonpiger. Derfor tilbyder vi –  i samarbejde med Debbie Lynch fra Girls in Sport – nu en enestående mulighed for at deltage i 3 x pigetræning, med fokus på spillerne i U9 / U11 og U13 (førsteårs).

Der vil være fuld skrald i Gentofte Badminton Klubs hal. Alle badmintonspillere som er let øvet og opefter er meget velkomne.

Debbie Lynch har mange års erfaring som træner med speciale i træning og udvikling af piger.

Tilmelding her via Facebook

Det koster kun 100 kr. at deltage per gang og de skal betales via Mobilepay til Debbie Lynch mobil 31 51 70 65.
Der er 10 pladser på disse træninger. Tilmelding efter først til mølle princippet,  dog senest fredag d. 10 januar

Ansvarlig træner Debbie Lynch fra Girls in Sport

Etiket: ,

Gentofte er årets ungdomsklub i København

Årets ungdomsklub i badminton København
Årets Ungdomsklub 2019 – her er et meget lille udsnit af Gentoftes
ungdomspillere, trænere og frivillige

Årets ungdomsklub i Københavnskredsen 2019 hedder Gentofte Badminton Klub. Klubben blev kåret i forbindelse med KM 2019 finalerne, der fandt sted i Skovshoved Badminton Klub. 

Årets ungdomsklub i Københavnskredsen blev valgt fordi

Badminton i København skriver om udnævnelsen:

Gentofte får prisen, fordi de har ydet en stor indsats i ungdomsafdelingen i 2019, som har været kendetegnet af:

🏸 Fokus på elite OG bredde
🏸 Stor spiller tilgang på pigesiden
🏸 Et stærkt træningsmiljø
🏸 Hjælp til økonomiske svage familie
🏸 Integration af spillere med anden etnisk baggrund

Gentofte skal videre – til glæde for alle ungdomsspillere
I Gentofte hviler vi ikke på laurbærrene. Klubben vil fortsætte med at styrke det stærke træningsmiljø for spillere i alle aldre og på alle niveauer. 

Konkurrencen blandt klubberne er tiltagende medens medlemstilgangen generelt er faldende. Det er derfor bydende nødvendigt at GBK kan tilbyde det bedste træningstilbud sammen med et attraktivt foreningsliv. 

Gentofte sætter en ære i at rumme både de ambitiøse elite ungdomsspillere og de mange breddespillere. 

Klubben glæder sig til at dyste med andre klubber om at blive Årets Ungdomsklub i Danmark 2019. 

Se hvad Frank Larsen, cheftræner for ungdom i Gentofte, siger om træningsfilosofien i Gentofte Badminton Klub

Etiket: , ,

Gentofte Badminton Klub har fået en ambassadør

Hør Jim Laugesen fortælle om badminton, klub, loyalitet og penge

Med det formål at styrke og fortsat udvikle klubben i alle sammenhænge, har bestyrelsen udnævnt Gentofte Badminton Klubs første officielle ambassadør. Se video her

GBKs første officielle ambassadør er Jim Laugesen.

Efter cirka 30 års tilknytning til klubben, har “Lauge” allerede sat et kraftigt aftryk på klubben og dens nutidige DNA.
I GBK har han været rundt om det meste. Både som spiller og træner. Men også som en bærende kraft i udviklingen af klubbens sociale kompetencer.

Desuden er Jim Laugesen en af de mest insisterende fortalere for badmintonsporten og dens udbredelse. 
Har man én gang hørt Jim fortælle om hans syn på badminton, er man ikke i tvivl om at han er en inkarneret badmintonelsker.  Det kommer både Gentofte Badminton Klub og alle andre badmintonfans til gode. 

Badmintonverdenen  – og TV2 Sport hvor Jim ofte kommenterer live – er heldig at have en så passioneret talsmand for sporten. 

Laugesen brænder helt enkelt stadig for den sport, der har givet ham så meget. Og han er stærkt motiveret for at give tilbage. 

I videoen her kan du høre Jim fortælle om hans syn på klub, loyalitet, penge og fremtiden. 

Jim vil i tiden fremover deltage i forskellige projekter, der har til formål at forbedre og udvikle Gentofte Badminton Klub Et af disse områder er at sikre at GBK til enhver tid kan tilbyde et uovertruffet trænings-miljø. For det er netop kvalitet i træningen og evnen til at udvikle spillere, der altid har været en spids kompetance i GBK. 

Som ambassadør for Gentofte Badminton Klub forventes det at Jim vil præge emner internt i klubben og være en god repræsentant for klubben og dens værdier.  Det er her særligt vigtigt at ambassadøren bidrager i sammenhænge, der kan medvirke til at udvikle klubben og dens fundament. 

I Gentofte Badminton Klub glæder vi os til et fornyet samarbejde med Jim Laugesen

Etiket: ,

3 badmintontips der kan gøre dig bedre

Badmintontips fra Mads Christophersen, Gentofte Badminton Klub

Hvad kræves for at blive en bedre badmintonspiller? I denne video får du 3 gode tips fra Gentofte spilleren Mads Christophersen. 

Mads er en hårdtarbejdende badmintonspiller, der bestemt ikke er kommet sovende til hans resultater. Selv siger han at han som ungdomsspiller ikke var et kæmpe badmintontalent. Men at han er blevet et træningstalent. 

Mads kom til Gentofte Badminton Klub i 2016 netop fordi han gerne ville udfordres mere i træningen. 

Gennem fokus på udvikling og målrettet træning har Mads Chripstophersen udviklet sig til at blive en af de dygtigste single spillere i Danmark.  

Mads nærmer sig top 100 på verdensranglisten. I 2019 har han f.eks. vundet  Yonex Polish International og den første Grand Prix Circuit i Danmark. 
 
Til daglig træner han sammen med de øvrige elite seniorer i GBK. Men han deltager også på Peter Gade Academy. Her træner han ca. 2,5 time alle hverdage. 

De badmintontips som Mads fortæller om i videon er tips som alle kan bruge uanset alder og niveau. 

GBK på Instagram

Få flere historier, tips og tricks på Instagram

 

Etiket: , ,

Ugens senior resultater i Gentofte Badminton Klub

I weekenden 21/22 september var flere GBK hold i kamp. Bl.a. spillede GBKs 2. og 3.  hold på hjemmebane i Gentofte, hvor der blev spillet med Yonex bolde
Her får du en kort opsummering af resultaterne.

Senior elite badminton – 2. division

Her Gentoftes 2. divisionshold med cheftræner Scott Evans yderst til højre

Gentofte var efter eget udsagn “underdogs” i kampen mod Skovshoved. Men på hjemmebanen i GBK var det svært at få øje på. I alle kampe gik Gentofte spillerne til opgaven med gejst, vilje og en tro på at sejren var mulig.

Og det var kun de berømte marginaler, der gjorde udslaget. Bl.a. var der et par tætte 3-sættere, hvor udfaldet sagtens kunne have været et andet. Gentofte tabte 6-7 til favoritterne fra Skovshoved.

Se kamp resultatet her
Se stillingen i 2. division pulje 1 her

Se video clips fra denne og andre kampe

Senior elite badminton – Danmarksserien

Jeppe Lehwald viser fantastisk índstilling

Gæsterne fra Lyngby ankom ubesejret til GBK hallerne qua en sejr fra første runde. Men de sprudlende Gentofte spillere var ikke i et særligt gæstfrit humør. Med fokus, godt spil og tonsvist af godt humør, besejrede GBK holdet Lyngby med hele 10-3. 

Hermed er holdet fortsat ubesejret efter to kampe. Den næste opgave er mod SAIF, der kommer på besøg i Gentofte den 5.10.2019. 

Se video clips fra denne og andre kampe
Se stillingen i 2 division

Senior badminton – KBH serien

Efter et knebent nederlag i første runde (6-7 mod BC37 Amager) skulle Gentofte forsøge at tage sæsonens første sejr. Holdet besøgte Charlottenlund, der var ubesejret efter en første runde sejr over SAIF. 

Gentofte holdet mødte op med et hold, hvor aldersforskellen mellem den yngste GBK spiller og den ældste var cirka 30 år!  Men ikke desto mindre formåede holdet at besejre Charlottenlund med 7-6.

Se kamp resultatet her
Se stillingen i KBH serien her

Veteran badminton – 40+ og 50+

Gentoftes veteran hold har også startet årets turnering. Her får du resultaterne af de seneste kampe:

40+ 4. serie pulje 1: Her tabte Gentofte 3 på udebane til NBK Amager 1

50+ 3. serie pulje 1: Gentofte 3 tabte på udebane til KBK Kbh. 1

50+ 1. serie pulje 1: Gentofte 1 tabte på udebane til Hvidovre 1

Etiket: ,

Mads Christophersen vinder af Yonex Polish International

Gentofte spilleren Mads Christophersen vandt international series turneringen Yonex Polish Internationial, der fandt sted i Bierun i Polen. 

Undervejs besejrede Mads spillere fra Tjekkiet, Bulgarien, Danmark og England. I finalen vandt Mads relativt overbevisende over Ivan Rusev fra Bulgarien. Under hele turneringen afgav Mads kun ét sæt. 

Kæmpe tillykke til Mads Christophersen. Mads er nu nået et skridt nærmere top 100. I skrivende stund er han placeret som nummer 109 på verdensranglisten. 

Mads Christophersen interview

I starten af sæsonen interviewede vi Mads. Her kan du høre ham fortælle om hans badminton karriere, idoler, træningstips og meget mere. 

Etiket: ,

Hun gjorde det ingen danskere har gjort i 50 år

Det er 50 år siden at en dansk damesingle sidst vandt Belgian International. Dengang i 1969 var det Imre Nielsen, der sejrede i den anerkendte turnering i Belgien. 

Men efter 50 år uden dansk sejr i damesingle, blev det i 2019  Gentoftes egen Line Christophersen, der tog sejren i Belgian International.

Undervejs slog Line Christophersen en række europæiske topspillere. I finalen overvandt hun verdens nummer 36, nemlig den 180 cm høje Neslihan Yegit fra Tyrkiet. 

Line Christophersen på vej frem

19-årige Line Christophersen beviste dermed igen at hun er en pige på vej frem i badmintonverdenen. Fornylig vandt hun også den første Grand Prix Circuit turnering i Aarhus AB.

Line spiller på GBKs første hold og træner både med Gentofte og landsholdet i Brøndby. Desuden er hun en af flere Gentofte spillere, der træner med på Peter Gade Academy.

I Gentofte Badminton Klub er vi super glade på Lines vegne.

Etiket: , ,

Senior resultater for Gentofte Badminton Klub

I ugen, der sluttede søndag den 8 september var de brave badmintonkæmpere fra Gentofte i kamp flere steder i landet. GBK havde alle fire senior hold i kamp. 

Vær venligst opmærksom på GBKs politik for offentliggørelse af navne og resultater – læs her 

Senior badminton – Kbh Serien P2

Klubbens senior 4. hold var på besøg hos BC37 Amager.

Det sker ellers aldrig, men netop denne dag var GBK ikke  fuldtallige til kampen. 5 ud af 13 kampe måtte “scratches”. Og så var GBK bagud 0-5 allerede inden start.

Men som det fremgår, gjorde spillerne en fremragende indsats. GBKerne vandt alle herredoublerne og vandt 3 ud af 4 singler. Mix-doublen blev tabt knebent. 

På trods af de urimelige odds, blev kampens resultat et knebent 6-7 nederlag. Dermed kunne holdet trods alt tage ét point med hjem til Gentofte. 

Se stillingen og andre resultater her


 

Senior elite badminton – Danmarksserien

Det blev en fantastisk start på sæsonen for klubbens senior elite 3. hold.

Med en storsejr på hele 10-3 over Holte 3 satte GBK 3 sig i respekt. 

GBK havde Jacob Hjort (Jensen) med som 2. single. Han er U19 spiller, men viste med en 2-sæts sejr at han godt kan være med når “de voksne” spiller.

Se stillingen og resultater for Danmarksserien pulje 5 her

 

Senior elite badminton – 2. division

GBKs 2. hold i 2. division blev udsat for et sandt stormvejr da de spillede sæsonens første kamp mod Solrød Strand 3.

I lørdagens kamp måtte GBKerne tage hjem med et nederlag på 2-11.

Vi har ikke fået en kamprapport. Derfor kan vi kun gætte på at nederlaget helt enkelt skyldes nogle dygtige modstandere.

Se hvordan GENTOFTE klarer sig i 2. division her

 


 

Senior elite badminton – 1. division

Jamen, jamen. De gæve førsteholdsspillere futtede en tur til Holbæk. Her kan byen bryste sig med et helt nyt badmintoncenter, men det er ikke nok til at afholde de dygtige GBK kæmper fra at vinde.


Babic,
Christophersen,
Christophersen,
Colberg,
Eipe,
Haapenen. 

Køpke,
 
viste Holbæk hvem der bestemmer og hvor badmintoncentrum altid har været og vil blive ved med at være – nemlig i Gentofte.

Det blev til en Gentofte storsejr på 9-0.

Undervejs afgav GBK 2 sæt. Men med tanke på den gode gæstfrihed man nyder på Holbæk-egnen er det jo sådan det skal være. Man kan godt tillade sig at tage for sig af retterne, men man efterlader altid lidt krummer til værten. 

Fantastisk start på holdets nye tilværelse i 1. division.

Se stillingen og resultater i 1. division her

Vi glæder os til at følge de kommende kampe for alle GBKere og alle Gentofte hold. 

Etiket: ,

GENTOFTE Profiler: Mads Christophersen

Mød Gentofte profil Mads Christophersen #GBK

GENTOFTE Profiler er en serie, der introducerer badmintonspillere, trænere, partnere og frivillige, der har tilknytning til Gentofte Badminton Klub. Se disse video på YouTube kanalen

Formålet med serien er at klubbens interessenter skal få et stadig større kendskab til hvad der foregår i GBK, hvem aktørerne er og hvordan klubben til stadighed udvikler sig. 

I den første GENTOFTE Profiler kan du møde Mads Christophersen. Han kom til Genfofte med et ønske om at udvikle sig som badmintonspiller. Og der er indtil videre lykkedes, idet Mads nu er rangeret som den højest placerede mandlige single spiller i GBK. 

I videon fortæller Mads bl.a. om hvorfor han valgte netop Gentofte når han nu kunne vælge en af mange andre klubber.  

I dag er Mads er en fast del af elite senior miljøet i Gentofte.
Mads Christophersen træner med elite holdene, spiller på klubbens første hold og fungerer også som træner i USU. Desuden deltager Mads på Peter Gade Academy, hvor han træner hver dag fra 9- 11:30. I akademiet møder han andre spillere, der ønsker at gøre badminton til en levevej.

Mads træner for at blive klar til en turnering:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working my 🍑 off to get ready for Greece 🇬🇷 next week. @Tagsnedkeren @petergadeofficial @yonexscandinavia @gentoftebadminton

A post shared by Mads Drost Christophersen (@madsdrostchristophersen) on


Vejen til at blive professionel badmintonspiller er lang og fuld af udfordringer. Mads er en af flere spillere i GBK, der har som dedikeret mål at blive professionel badmintonspiller. Det fortæller han også om i videon, hvor du desuden kan høre lidt om hans seneste resultater. 

I videon fortæller Mads om hans vigtigste sejre til dato. Og som den inkarnerede fan af GBK vil vide, så har Mads nappet et par store skalpe fra danske spillere, der er top 30 på verdensranglisten. I videon fortæller Mads om én af dem. 

Mads i gang med en øvelse i Peter Gade Academy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stick+follow up deception by Mads Christophersen 💪 Work to do, but def on the right way 😊💪 #focusonthedetails #progress #yonex #petergadeacademy

A post shared by Peter Gade Official (@petergadeofficial) on

I GBK sætter vi stor pris på Mads og hans engagement i klubben.  Vil du følge Mads og hans udvikling så hop over på hans Instagram her

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram