Om GBK

Gentofte Badminton Klub

GBK er en af Danmarks ældste og mest fremtrædende klubber gennem tiderne. Klubben blev stiftet 10. februar 1931, og er således nu mere end 88 år gammel.

Se Wikipedia for mere information om Gentofte Badminton Klub

Hallen blev indviet i 1936, men inden da spillede vi i lejede lokaler på Maltegårdsvej i Charlottenlund. Som en af de få sportsklubber ejer vi selv badmintonhallen.

GBK hallen har 10 badmintonbaner, og som den eneste klub i Danmark en centercourt opvisningsbane med faste tilskuerpladser omkring. Klubben er også hjem for Peter Gade Academy samt Performancecenter

Klubben har desuden egen café med rimelige priser og et sundt udvalg. GBK tilbyder også leje af badmintonbaner på timebasis – læs mere her

Har du lyst til at spille badminton i GBK, så kontakt os her

Sportslig historik.

GBK har gennem tiden formået at holde sig i toppen af den danske samt den internationale elite, og har således vundet mere end 100 titler, heriblandt 7 Europamesterskaber for hold.

Hvem kender ikke spillere som  Poul Holm, Aase Schiøtt Jacobsen, Ole Jensen, Tonny Ahm, Per Walsøe, Anne Flint, Ib Frederiksen, Bente Flint, Steen Skovgaard, Kirsten Larsen, Flemming Delfs, Lene Køppen, Poul Erik Høyer, Pernille Dupont, Morten Frost, Grete Mogensen, Peter Gade og Camilla Martin.

Sportslig målsætning

GBK har en stor og velfungerende ungdomsafdeling, med spillere som gør sig gældende i deres respektive aldersgrupper, samt gode og engagerede trænere og ledere.

Klubben har hold i københavnerkredsens forskellige aldersgrupper og en seniorafdeling der består af 7 hold og en veteranafdelingen hvor der ligeledes er tilmeldt 7 hold. Eliteafdelingen består af 3 hold, der alle hører til blandt Danmarks bedste og mest eksponerede spillere indenfor deres række.

Alle hold har som overordnet målsætning at vinde deres række.