Om GBK

Gentofte Badminton Klub

GBK er en af Danmarks ældste og mest fremtrædende klubber gennem tiderne. Klubben blev stiftet 10. februar 1931, og er således nu mere end 80 år gammel.

Hallen vi spiller i blev indviet i 1936, men inden da spillede vi i lejede lokaler på Maltegårdsvej i Charlottenlund. Som en af de få sportsklubber ejer vi selv hallen, hvilket bl.a. medfører en stram driftsøkonomi. GBK hallen har 10 badmintonbaner, og som den eneste klub en centercourt opvisningsbane med faste tilskuerpladser omkring.

Klubben har egen restaurant med á la carte retter på menukortet samt diverse drikkevarer.

Sportslig historik.

GBK har gennem tiden formået at holde sig i toppen af den danske samt den internationale elite, og således vundet mere en 100 titler.

Hvem kender ikke spillere som ?   Poul Holm, Aase Schiøtt Jacobsen, Ole Jensen, Tonny Ahm, Per Walsøe, Anne Flint, Ib Frederiksen, Bente Flint, Steen Skovgaard, Kirsten Larsen, Flemming Delfs, Lene Køppen, Poul Erik Høyer, Pernille Dupont, Morten Frost, Grete Mogensen, Peter Gade og Camilla Martin.

Sportslig målsætning

GBK har en stor og velfungerende ungdomsafdeling, med spillere som gør sig gældende i deres respektive aldersgrupper, samt gode og engagerede trænere og ledere. Klubben har hold i københavnerkredsens forskellige aldersgrupper og en seniorafdeling der består af 7 hold og en veteranafdelingen hvor der ligeledes er tilmeldt 7 hold. Eliteafdelingen består af 3 hold, der alle hører til blandt danmarks bedste og mest eksponerede spillere indenfor deres række.

Alle hold har som overordnet målsætning at vide deres række.