Bliv sponsor i GBK

GBK-TurneringBadminton er en historisk stor sportsgren i Danmark har GBK igennem tiderne været med i den absolute verdenselite. GBK har formået at holde sig i toppen af den danske samt den internationale elite, og således vundet mere en 100 titler.

Hvem kender ikke spillere som ?
Poul Holm, Aase Schiøtt Jacobsen, Ole Jensen, Tonny Ahm, Per Walsøe, Anne Flint, Ib Frederiksen, Bente Flint, Steen Skovgaard, Kirsten Larsen, Flemming Delfs, Lene Køppen, Poul Erik Høyer, Pernille Dupont, Morten Frost, Grete Mogensen, Peter Gade og Camilla Martin.

GBK’s Elite har gennem de seneste mange år været med til at præge toppen af Badmintonligaen.

GBK’s Ungdom klarer sig hvert eneste år fremragende i københavnerkredsen og er ofte med til at spille om DM i de rækker vi stiller hold.

GBK’s Seniorer klarer sig ligeledes fremragende i de rækker hvori der stilles hold. De fleste af vores seniorhold spiller i de 1-3 højeste serier der findes og er sædvanligvis med til at spille om medaljerne.

GBK tilbyder sine sponsorer synlighed og et stærkt netværk:

  • I GBK Hallen, der besøges af mere end 100.000 badmintoninteresserede hvert eneste år.
  • På vores spillere der weekend efter weekend spiller holdkampe, deltager i stævner og turneringer i hele landet samt i udvalgte internationale turneringer.
  • Netværks-, tema- og medlemsaftener med deltagelse af vores mere end 600 købestærke medlemmer.
  • På hjemmesiden, der har omkring 500 unike besøg hver eneste dag

Læs mere om vores sponsoraktiviteter og dine muligheder i de underliggende sider.

På vegne af sponsorudvalget og alle klubbens medlemmer – en stor tak til alle vores sponsorer.