Sponsorarrangementer

GBK inviterer løbende sponsorer til arrangementer.

Maj 2017

SMASH-IT er igen afholdt med stor succes – endda med betydelig større succes end sidste år, hvor der blev samlet mere end kr. 33.000,- sammen.

Det virker som om vores dejlige sponsorer har taget konceptet til sig, hvilket man kan se på den store opbakning.

På billedet kan du se alle deltagerne i “Smash-IT”, der hver og en havde været i byen og fundet en eller flere sponsorer.

Februar 2017

GBK’s 1. hold er på vej tilbage til Badmintonligaen.

Mandag d. 20. februar skal vi spille mod Aalborg Triton kl. 19.00 og i den forbindelse vil GBK’s sponsorudvalg gerne invitere vores nuværende samarbejdspartnere og potentielle boblende samarbejdspartnere til lidt godt til ganen/halsen samt hygge og mulighed for at netværke.

Vi mødes kl. 18.00 i GBK’s bestyrelseslokale på første sal i klubben.

Repræsentanter for klubbens Elite- og Ungdomsudvalg vil være til stede, således at vi kan få svar på hvilke forventninger og ambitionsniveau de måtte have til denne sæson og fremtiden.

Af hensyn til det planlagte traktement bedes du skrive til sponsor@gbk.dk om du deltager senest den 15. februar 2017 og om du medbringer en gæst.

Har du spørgsmål til arrangementet så kan du kontakte Poul Fischer på Mobil 5055 7756 eller på sponsor@gbk.dk

På glædelig gensyn – Gentofte Badminton Klub – PR & Sponsorudvalget

Maj 2016

USU-MedFjerbolde“SMASH-IT” afholdes for første gang – på klubmesterskabernes finaledag, lørdag den 28. maj 2016, begyndende kl. 13:00 på opvisningsbanen – arrangementet afsluttes med alletiders klubfest med et forventet deltagerantal på 100 deltagere.

Læs mere om arrangementet på SMASH-IT – 90 sekunder til GBK og se de mange videoer samt den fulde sponsortavle med alle vores uundværlige sponsorere.