Turneringer for GBK-spillere

Det er altid sjovere at tage til turnering, hvis man tager mange afsted. Så er der altid en man kan spille med i pauserne eller lege gemme- eller fangeleg med. USU opfordrer til at man taler med sin træner inden man tilmelder sig turnering første gang, så man får tilmeldt sig den korrekte række og derved får den bedste oplevelse.

På BadmintonPeople kan ses en komplet sæsonplan: http://www.badmintonpeople.dk/DBF/Turnering/SaesonPlan/

Her kan der søges på en given aldersgruppe og et bestemt niveau. Der udbydes turneringer næsten hver weekend i forskellige klubber.

Til turneringerne møder børnene spillere fra andre klubber – ofte er de også doublemakkere. Herved opbygger børnene et netværk af gode venner fra en masse forskellige klubber, som de glæder sig til at komme ud og være sammen med til turneringerne.

                          

For spillere der aldrig har deltaget i turneringer før, anbefaler vi begynderturneringer. Der plejer at være fælles opvarmning, man spiller på tid, man får en masse kampe og der er normalt præmie eller diplom til alle. En super god måde at starte med turneringer på.

        

Opslag om forskellige turneringer vil kunne ses på USU´s opslagstavle i klubben.

USU anbefaler følgende turneringer:

Begynderturnering i GBK d. 4/11 kl. 11-15 – for 6-12-årige der ikke har spillet turnering før.

DGI-turnering i GBK d. 10+11/11 for rækkerne U13BCD, U15 ABCD og U17/19 BC.

KMU i Valbyhallen d. 1+2/12, se link: http://www.badmintonpeople.dk/Clubs/CommonDrive/Components/GetWWWFile.aspx?fileID=75182 for rækkerne  U9 D, U11 BCD, U13 ABCD, U15 ABCD og U17/U19 ABC.