U09

Den yngste aldersgruppe i badminton kaldes for U9.

Martin Kjellerup er årgangsansvarlig træner for U9-spillerne:

Han er utrolig dygtig til at få børnene til at synes det er sjovt – og samtidig er han berømt for sine meget farvestrålende shorts 🙂

Han er netop blevet indstillet til prisen “Årets Træner”.

Han er samtidig ungekonsulent – en ordning der kører i samarbejde med Gentofte kommune. GBK har valgt at have fokus på skolesamarbejdet, hvor en træner fra GBK står for idrætsundervisningen i perioder, hvor børnene får mulighed for at spille badminton og forhåbentlig får lyst til at spille mere. Vi oplever en stor fremgang i medlemstallet af spillere i dette alderssegment. Det har også betydet at vi har oprettet to nye træninger i år, for at have plads til alle vores yngste spillere.

Træning:

For U9-spillerne er der mulighed for at træne mandag – torsdag kl. 14:30 – 16. Man vælger selv hvor mange gange om ugen man ønsker at træne. Hvis man ønsker at træne to gange, anbefaler vi at man vælger enten mandag + onsdag eller tirsdag + torsdag.

For de allerdygtigste U9-spillere er der talenttræning om fredagen kl. 15 – 16:30, samt træning torsdag med individuelt fokus.

Holdturnering:

GBK har ikke tilmeldt et U9-hold, men spillerne har mulighed for at deltage på U11-holdene.

Turneringer:

For de fleste vil det være naturligt at starte med begynderturneringer – se under punktet USU Turneringer her på hjemmesiden. Her spilles på tid, man får en masse kampe og man får hjælp til reglerne og til at tælle. Til almindelige turneringer møder børnene spillere fra andre klubber. De vil hurtigt få venner fra andre klubber og pauserne mellem kampene vil gå med gemmeleg og fangeleg.

Indmeldelse:

For indmeldelse og kontingent kontaktes kontoret på gbk@gbk.dk