U11

Martin Kjellerup er årgangsansvarlig træner for U11-spillerne:

Han er utrolig dygtig til at få børnene til at synes det er sjovt – og samtidig er han berømt for sine meget farvestrålende shorts 🙂

Han er netop blevet indstillet til prisen “Årets Træner”.

Han er samtidig ungekonsulent – en ordning der kører i samarbejde med Gentofte kommune. GBK har valgt at have fokus på skolesamarbejdet, hvor en træner fra GBK står for idrætsundervisningen i perioder, hvor børnene får mulighed for at spille badminton og forhåbentlig får lyst til at spille mere. Vi oplever en stor fremgang i medlemstallet af spillere i dette alderssegment. Det har også betydet at vi har oprettet to nye træninger i år, for at have plads til alle vores unge spillere.

Træning:

For U11-spillerne er der mulighed for at træne mandag – torsdag kl. 14:30 – 16. Man vælger selv hvor mange gange om ugen man ønsker at træne. Hvis man ønsker at træne to gange, anbefaler vi at man vælger enten mandag + onsdag eller tirsdag + torsdag.

For de allerdygtigste U11-spillere er der talenttræning om fredagen kl. 15 – 16:30, samt træning torsdag med individuelt fokus.

Mange af vores U11-spillere har spillet i klubben i flere år. De bruger en stor del af deres fritid i GBK, hvor de enten træner eller løber rundt og spiller med alle vennerne. Badminton giver en unik mulighed for at lave venskaber på tværs af alder og køn.

Holdturnering:

GBK har i sæsonen 2018/19 tilmeldt 3 U11-hold.

GBK 1 – U11 4+2 Pulje 1

Du kan følge holdets resultater og placering ved at følge indsatte link til BadmintonPeople’s resultatsider.

GBK 2 – U11 D 4 Spillere P4 Pulje 4

Du kan følge holdets resultater og placering ved at følge indsatte link til BadmintonPeople’s resultatsider.

GBK 3 – U11 D 4 Spillere P1 Pulje 1

Du kan følge holdets resultater og placering ved at følge indsatte link til BadmintonPeople’s resultatsider.

Turneringer:

For de fleste vil det være naturligt at starte med begynderturneringer – se under punktet USU Turneringer her på hjemmesiden. Her spilles på tid, man får en masse kampe og man får hjælp til reglerne og til at tælle. Til almindelige turneringer møder børnene spillere fra andre klubber. De vil hurtigt få venner fra andre klubber og pauserne mellem kampene vil gå med gemmeleg og fangeleg.

Indmeldelse:

For indmeldelse og kontingent kontaktes kontoret på gbk@gbk.dk