U11

Casper Bjerre Labori Olsen er årgangsansvarlig træner for U11-spillerne:

Træning:

For U11-spillerne er der mulighed for at træne mandag – torsdag kl. 14:30 – 16. Man vælger selv hvor mange gange om ugen man ønsker at træne. Hvis man ønsker at træne to gange, anbefaler vi at man vælger enten mandag + onsdag eller tirsdag + torsdag.

For de allerdygtigste U11-spillere er der talenttræning om fredagen kl. 15 – 16:30, samt træning torsdag med individuelt fokus.

Mange af vores U11-spillere har spillet i klubben i flere år. De bruger en stor del af deres fritid i GBK, hvor de enten træner eller løber rundt og spiller med alle vennerne. Badminton giver en unik mulighed for at lave venskaber på tværs af alder og køn.

Holdturnering:

GBK har i sæsonen 2019/20 tilmeldt 2 U11-hold. Se under USU Holdturnering.

Turneringer:

For de fleste vil det være naturligt at starte med begynderturneringer – se under punktet  “vejledning til www.badmintonplayer.dk” her på hjemmesiden. Her spilles på tid, man får en masse kampe og man får hjælp til reglerne og til at tælle. Til almindelige turneringer møder børnene spillere fra andre klubber. De vil hurtigt få venner fra andre klubber og pauserne mellem kampene vil gå med gemmeleg og fangeleg.

Indmeldelse:

For indmeldelse og kontingent kontaktes kontoret på gbk@gbk.dk