USU Træning

  I Gentofte Badminton Klub ønsker vi at der skal være plads til ALLE.        Dvs. lige fra nybegynderen der kun ønsker at træne 1x om ugen, til landsholdsspilleren der træner mindst 1x om dagen.

Vi har mange forskellige træningstilbud: miniton for de mindste, begynder-træninger, træninger for let-øvede, talent-træninger, morgen-træning, styrketræning og individuelle træninger.

Se en oversigt over alle vores træningstilbud her: Træningsplan 20/21

Det er et stort puslespil at indplacere alle ungdomsspillerne. Vi tilstræber at holdene er homogene mht. alder og niveau. Før sæsonstart indplaceres alle spillerne og der sker derefter justeringer henover sæsonen, når alle ind/udmeldelser er kendt. Samtidig holder trænerne øje med om der skal ske justeringer grundet spillernes sportslige niveau.

Vær opmærksom på at en træningsplan kun fungerer, hvis alle både træner op og ned.

For nybegynderne og de helt små er fokus at det skal være sjovt, man skal blive bedre til at spille badminton og man skal have sved på panden.

                                                                                                                                                     

For de mere seriøse spillere, er træningen mere struktureret og inddelt i træningsperioder henover sæsonen. Se hvordan sæsonperioderne ser ud her: Temaer for træningen 20/21

Derudover tilbyder vi spillersamtaler: 3x i sæsonens løb til vores allerbedste spillere, hvor træner og spiller får lagt en individuel plan for fokusområder og udviklingsmål.

Vi har også samarbejde med Performance Center, hvor vores bedste spillere får vejledning i skadesforebyggende træning, samt styrketræning.