USU Træningsplan

Træningsplanen er en oversigt over alle de træningshold GBK tilbyder, samt fordelingen af alle vores ungdomsspillere på de respektive hold. Hvert år når træningsplanen skal laves før sæsonstart, sker der flytning af spillere i forhold til alder og niveau. Samtidig tilstræber vi at udnytte banekapaciteten bedst muligt. Træningsplanen laves i tæt samarbejde mellem USU og de tre hovedtrænere.

Træningsplanen bliver løbende justeret. Vedhæftede træningsplan er endnu ikke blevet justeret mht. denne sæsons ind- og udmeldelser.

De tre hovedtrænere er:

  • Frank Larsen er cheftræner. Derudover er han U17/19-ansvarlig. Han har det overordnede ansvar for træningerne – både mht. indhold og indplacering af spillerne.
  • Joshua Eipe er ansvarlig for U13/15, samt for morgen-træningerne.
  • Martin Kjellerup er ansvarlig for U9/11, samt skole-samarbejde.

Trænerteamet har sørget for en rød tråd gennem træningerne, hvor der vil være forskellige fokusområder på de enkelte træningspas, samt temaer henover sæsonen.

Træningsplanen kan ses her: USU-Træningsplan-sæson-2018-2019

Nye tiltag:

  • Mikro/miniton: Mikrotonholdet nedlægges og i stedet tilbydes to hold miniton. Tilbuddet gælder børn i alderen 3-7 år med voksen. Der vil være to hold søndag, enten kl. 9-10 eller 10-11. Giv gerne kontoret besked mht. hvilket hold du ønsker at være på.
  • Træning for U9/11: Der er oprettet yderligere to hold for U9/11. Træningen foregår mandag og onsdag kl. 14:30 – 16. Hvis man kun vil træne 2 gange om ugen, er det bedst hvis man vælger man/ons eller tirs/tors. Man er også velkommen til at træne flere gange.
  • Træning for letøvede U13/15/17: Der er oprettet endnu en træning, som ligger mandag kl. 16 – 17:30.
  • Morgentræning: træningen er flyttet fra fredag til torsdag kl. 6 – 7:30.
  • Taktik og doubletræning: på udvalgte træningspas vil der være øget fokus på taktik og doubletræning.

For at en træningsplan fungerer, er det vigtigt at alle træner både op og ned. Derfor vil deltagelse på visse træningspas være forudsat af, at man deltager på andre.

Rotations-ordningen for de bedste USU`er (U17/19), hvor de i varierende omfang får mulighed for at deltage på ESU-træningen, vil fortsætte. Vurdering af hvilke spillere der har niveauet og den rette indstilling, vil ske ved løbende dialog mellem Frank og ESU-trænerne. Opslag om rotationsordning kan ses på USU´s opslagstavle.

Har man spørgsmål eller ønsker om ændringer skal henvendelse ske til: gbk@gbk.dk

Herefter vil relevante trænere vurdere om det kan indpasses i træningsplanen. Vi prøver så vidt muligt at tilgodese ønsker om specifikke tidspunkter pga. skole, træning med klassekammerater osv.

Med ønsket om en god sæson
USU