Drabeligt opgør på Vet 40+3

Forventningen var i realitetens briller sat til 6:6, med et forsigtigt juleønske om en sejr på 7:5.

I plejer at være leveringsdygtige i disse forventninger og resultatet tyder på, at I har lyttet og hørt mit ønske, men måske har I misforstået det – Resultat blev nemlig 5:7 – ikke helt som ønsket, for det var med omvendte cifre…

POKKERS ærgerligt. Så tæt på og så alligevel så langt fra.

Vi havde Peter, Jesper og Mette med fra Vet40+4 holdet. Vi takker for indsatsen,  og for at I kunne spille 2 dage i træk.

Jesper og Mette formåede også at hive en sejr hjem i 4. mix. og Mette tog endnu en kamp i 2. DD med Gertrud. Meget flot og godt vi har en bred styrke i GBK.

Der var 5 kampe med 3 sæt, hvoraf vi taber de 3. Tid til mentalt træning tænker man straks?

Men næppe, for det var rimeligt “stort” at vi tabte disse 3 sidste sæt. Så det er nok mere slagtræning som der skal til ?

Vi delte mix’erne med 2:2. Så tog damerne fat og vandt (fristes man til at sige, i vanlig stil). Derved 4:2 til GBK. Smukt så langt.
Vores ellers sejrssikre Claus/Pernille måtte også give fortabt i 3 sæt. Så klarede 1 HD sig også flot, med Steffen og Allan. Og nu 5:2 til GBK.
Derpå gik det galt som i galt med galt på…5 tabte HD’er i streg. Avs…
Det er så én bedre HD end første kamp som også blev tabt 5-7. Øv for den da.
Nå, men der er blevet kæmpet på alle linier og med tætte sæt rundt omkring.
På dagen var der ikke mere at gøre. Flot at I alle kunne stille op sådan en halv-hellig søndag i dec.
Og tak til Steffen for at klare æterne og ikke mindst få hentet Knut ind, da der indløb et kortvarslet afbud.

SPÆNDENDE – SINDSYGT – ALTAFGØRENDE

Kampen til januar mod Posten bliver afgørende for os – ikke for om vi vinder puljen, men for vores gode ære, omdømme og placering.

Puljen er lige nu så afsindig tæt som aldrig før. Så en sejr vil gøre rigtigt godt. Og kan vi også ordne Skovshoved på hjemmebane senere i 2018 kan vi tåle at tabe til puljens nuværende tophold Gladsaxe i sidste kamp.

MEEEN, får vi forstærkninger f.eks. fortsat af Allan, samt i form af Henrik B. og måske endda også vores nye medlem Majken kan vi overraske og vinde puljen… ?

I hører nærmere mht. udtagelserne.

Glædelig jul og godt nytår.
Stig H.