Indkaldelse til ordinær generalforsamling i GBK torsdag den 22/3 kl. 19:30

Kære GBK’er

Hvert år ved denne tid står vi alle foran årets ordinære generalforsamling og det ændrer sig ikke her i 2018.

Derfor finder du under indsatte link den officielle indkaldelse til årets generalforsamling,

Indkaldelse – Generalforsamling og bilag 2018,

der foregår på 1. sal torsdag den 22. marts kl. 19.30 – mød frem og vær en del af en demokratisk proces, hvor der lyttes til alle.

Indkaldelsen er også på vanlig vis ophængt i klubben.

Beretningerne fra formand og de 3 spilleudvalg vil alle være tilgængelige på klubbens hjemmeside (www.gbk.dk) i løbet af 3-5 dage. Dette giver dig mulighed for at læse beretningerne inden selve generalforsamlingen, og vi sparer alle tid under mødet, men bestyrelsen er selvfølgelig rede til dine eventuelle kommentarer og spørgsmål. Regnskabet for 2017 i en revideret udgave, kan udleveres fra kontoret fra mandag den 13. marts.

Har du forslag til behandling på dagsordenen, skal dette/disse indleveres skriftligt på klubbens kontor senest onsdag den 8. marts (eller sendes på en mail til gbk@gbk.dk).

Bestyrelsen stiller forslag om en mindre regulering af grundkontingentet.

Sæsonen 2017/2018 har sigte mod en afslutning, som ikke er så langt væk, og på det sportslige område, udestår en god håndfuld holdkampe for klubbens elite. Tirsdag den 20. marts kl. 19.00 kommer Skovserne på besøg i en kvartfinale i Badmintonligaen, og som altid er døren åben også for dig.

Ved det individuelle DM for seniorer nåede Mads Christophersen frem til kvartfinalen i single, Frederik Colberg også i kvartfinalen sammen med Joachim Fischer og endelig så vi Line Christophersen i en flot semifinale – Godt gået ! og nu kigger vi frem mod Danmarksmesterskaberne for ungdom i starten af april.

Vi håber du også vil nyde de kommende par måneder i vores herlige gamle hal og officielt afsluttes sæsonen med udgangen af maj måned.

Bestyrelsen