Kampreferat GBK 40+3 mod Skovshoved

Superkamp med dejlig holdånd.

Tak for en super indsats over hele rækken. Der blev gået til den og vi (I) kæmpede bravt. Lige præcist nok til at vinde. Endnu engang fik I udført det forventet og endnu engang lige til øllet.
I elsker vist – lidt for meget – at holde spændingen højt. Mine nerver er noget flosset….
Vi tabte MIX slaget 3-1, ganske unormalt og på damesiden måtte vi dele, da deres 1 DD var ganske stærk.
Nu stod vi og skulle vinde 2 ud af de 3 sidste herredoubler og da vi i tidligere kampe har tabt alle 6 HD’er, var man (læs: jeg) ikke helt rolig.
Kenneth og Henrik er et par erfarne herrer og det så lyst ud efter 1 sæt. Men så slukkede Skovshoved lyset og vandt 21/10 i 3’rd sæt.
I mens var der heftig kamp på bane 8, hvor Steffen og Henrik B. var ude i en gyser – for dem selv og for os på bænkene. Henrik B. var ved at dejse helt om. Han havde lige rejst sig fra sygesengen og kun lige komme af med sin lungebetændelse.
Efter Henriks 3 hårde sæt i 1 mix var Steffen og Henrik nu i færd med 3 sæt i 1. HD. Henrik B’s øjne lyste rødt af anstrengelse og der blev taget strategiske pauser før hver serv. Fra 21 – 21 blev det bare ved og ved og ved… Først ved 29 – 27 kunne vi skrige og juble. SÅ FLOT OG GODT KÆMPET.
Vel vel, nu stod det “kun” 6-5 til GBK. Uafgjort var sikret, men uafgjort kunne vi ikke bruge. Vi skulle vinde for at sikre overlevelse.
Så en 21/18 i 3 sæt i 2 HD var også unødig spændende, men da de 21 stod på GBK’s side var alt godt. 7-5 sejren var hjemme, puha.
Nu er vi sikret i puljen og ligger faktisk hæderligt oppe i skemaet.
Tilbage står topholdet på deres hjemmebane i Gladsaxe. Lad os give dem kamp til stregen.
Ciao /Stig