Peter Gade Academy – En spændende mundfuld og bestemt en fjer i GBK hatten.

GBK har indgået et samarbejde med Peter Gade Academy, som fra omkring midten af maj i dagtimerne vil være at finde hos os i GBK.

Også Joshua Eipe vil  være blandt Akademiets trænere.

Peter Gade Academy tilbyder en bred vifte af muligheder for de spillere, der vil lidt mere end de fleste andre og som har forståelse for, at der virkelig skal ydes fra den tidlige morgen.

Alt skal selvfølgelig tilpasses og sættes i gang, men vi håber på besøg af både internationale og hjemlige talenter, og mon ikke, at vores egne spillere, også kan få et afgørende udbytte.

For klubben vil det bl.a. betyde lidt øget reklame. Gade er selvfølgelig trækplastret, men oveni har vi den store fordel, at akademiet ligger i Gentofte.

Forhåbentlig kan nyheden om at det foregår her hos os, trække flere unge til klubben og dermed øge tilslutningen til klubbens ungdomsafdeling.

For eliten giver det den mulighed, at spillerne kan få sparring med spillerne på akademiet, og derudover vil klubben kunne disponere over nogle pladser på akademiet, hvilket også har en væsentlig værdi.

Vi byder Peter velkommen, ser frem til et godt samarbejde, og håber naturligvis, at du vil tage godt imod de forhåbentlig godt spillende gæster, der fremover vi være at finde i hallen.