Line Christophersen vinder sølvmedalje til ungdomsverdensmesterskaberne :)

Line Christophersen, U19-spiller, skabte overskrifter og kom i TV2 Sport, da hun formåede at spille sig i finalen i damesingle til ungdomsverdensmesterskaberne. Line spiller på vores ligahold og er ungdomstræner i klubben. Husk at sige tillykke til hende når du ser hende i GBK – måske få en selfie eller en autograf 🙂

Det er et historisk resultat – kun ganske få danskere har vundet uVM, siden det blev indført i 1992. Her bliver vi selvfølgelig nødt til at nævne GBK-spillerne Jim Laugesen og Peter Gade 🙂

Lines vej til finalen var hård og nervepirrende – alle kampe havde vist mindst 1 sæt med ombolde. Men Line viste køligt overblik – også da hun havde 3 matchbolde imod sig tidligere i turneringen.

I finalen var modstanden dog for hård. Vinderen blev GOH Jin Wei, som ligger nr. 28 på den internationale seniorrangliste. Hun var suveræn hele vejen igennem og trods cifrene, var Line den der fik flest point mod hende.

Stort tillykke !!