Charlottenlund 3 – GBK 2 (veteran 40+)

Til spillere af i dag mod Charlottenlund. Tak for en brav indsats. Tak for efterfølgende hygge og hjemmebag.

Det gik rigtig flot og langt bedre end det worst case scenarie som spådommen rummede på 7-5.

Nu blev det 10-2.

Med tanke på, at det på et tidspunkt så anstrengt ud for såvel 2, 3 og 4 mix, var man lidt nervøs. Men alle kom smukt igen i 3 sæt og vi fik 4-0 i mix. STORT og ikke mindst flot af Maj Britt og Dennis, der begge kom ind som reserver.

Damedoubler voldte slet ikke problemer, hvilket i sig selv er flot, da Charlottenlunds piger på 3 holdet godt kan spille en fin gang badminton. Så var det lidt knas med 2 HD (Henrik B/Allan S) og 6 HD (Stig/Kenneth B.), som måtte give fortabt. Nogle dage kører det bare ikke, men rigtigt ærgerligt for Allan S., som kunne have været en ægte mr. 100% med 7 af 7 kampe samt med 14 ud af 14 vunde indbyrdes kampe.

Men her i allersidste kamp slap han gassen…måske nervøsiteten for at holde sin mr. 100% tog overhånd ?. Kenneth og Stig skulle åbenbart bruge en kamp på at varme op, da de to sidste kampe gik noget bedre.

Der var en god portion spænding om 3 HD (28-26 i 2’nd sæt gik til GBK, Per M. og Stig) og 4 HD, hvor reserverne Dennis L. og Kenneth K. kæmpede gudsbenådet og hiv 3 sæt hjem (i begge kampe var god hjælp at hente fra heppekor).


Slutstillingen er endnu ikke offentliggjort. Så Charlottenlund må mangle at køre indrapportering igennem, ligesom resultatet af kampen mellem Skovshoved og BC37 fra i lørdags også mangler.

Men vi er rykket op og vinder puljen. Lutter sejre.

Vi lander på en score der siger: 71-13. Dette ud af 84 mulige kampe, hvilket giver ca. 85% vundne af de indbyrdes kampe.

Slet ikke dårligt ?

/Stig