Smash It, forælder/barn turnering og Klubfest – Årets Klubdag d. 11. maj :)

Lørdag d. 11 maj løber GBK´s store klubdag af stablen. Først afholdes Smash It kl. 13 på bane 5. Et festligt indsamlingsevent på tværs af klubben, hvor alle har mulighed for at smashe 90 sekunder og derved samle penge ind til klubben. Skaf en sponsor der vil donere x antal kroner pr. smash. Peter Gade åbner festen og er den første til at smashe.

Klokken 15 spilles der forælder/barn-turnering. Det foregår på kryds og tværs af alder og niveau – det er for sjov og der spilles på tid. Alle kan deltage – forældre behøver ikke være medlemmer af GBK.

Klokken 18 er der klubfest. Tilmelding via mobilepay på 97588. 198,- for voksne og 125,- for børn u/ 12 år. Her mødes alle GBK´er til en festlig aften – forældre til ungdomsspillere er meget velkomne. Bl.a. uddeles pokalerne til Årets Spillere i de forskellige årgange.

Støt op om din klub – DELTAG !!