Kvalitet i træningen er i fokus hos ungdomsafdelingen

Peter Gade træner badminton i Gentofte Badminton Klub ungdom

Nyt fra Gitte Pedersen, ny i GBKs bestyrelse med ansvar for ungdomsafdelingen (USU) 

USU glæder sig meget til at komme i gang med den nye badminton sæson. Vi oplever utrolig stor tilgang til klubben af helt nye badmintonspillere, samt stor tilgang fra etablerede spillere fra andre klubber.

Den store tilgang skyldes et super træner set-up og mange års hårdt arbejde, som nu giver pote. En stor tak til trænere og USU for det store stykke arbejde.

Fantastisk trænerteam med U17 landstræner som cheftræner

Vi er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med cheftræner og U17 landstræner Frank Larsen. Frank har mange års erfaring som træner, og formår at skabe et struktureret, sjovt og udviklende træningsmiljø for klubbens mange talenter.

Vi glæder os også meget til at fortsætte samarbejdet med vores U13-U15 ansvarlig Joshua Eipe. Joshua er en erfaren og utrolig dedikeret træner, der blandt andet har stået for en træningslejr til Göteborg med de større børn.

En anden stærk profil som fortsætter er træner Mads Christophersen. Mads er blandt andet kendt for sine ”bip test” og hårde træning og er utrolig vellidt blandt børn og de voksne.

Antonsen og Colberg træning til de bedste ungdomsspillere

Som et ekstra træningstiltag for at udvikle de bedste ungdomsspillere i klubben, tilbydes der individuel træning hver torsdag, hvor der blandt andet er skrevet kontrakt med Frederik Colberg og Kasper Antonsen (ja, bror til Anders Antonsen).

Kasper og Frederik er begge dygtige spillere og trænere og har en fortid på Forbundstræningen.

Som ny U9-U11 ansvarlig glæder klubben sig til at byde Casper Olesen velkommen. Casper har allerede mødt børnene til sommertræning og på vores nyligt afholdte opstartslejr.

Dygtige hjælpetrænere og venteliste hos Gentofte Badminton Ungdom

Vi er super glade for de mange unge klubspillere som er en del af vores hjælpetræner team.

Grundet den store tilgang til klubben af nye spillere oplever vi også, at vi har venteliste på mange hold og USU bruger derfor de første uger til at komme på plads og løse logistikken så vi kan få så mange børn i spil som muligt.

Ungdomsspilleudvalgets medlemmer i GBK

Gitte Wellendorf Pedersen
Bestyrelsesmedlem i GBK og USU formand Gitte Wellendorf Pedersen

Ungdomsspilleudvalget har også oplevet stor tilgang og tæller indtil videre

  • Tine Undén,
  • Charlotte Kunckel,
  • Jeppe Høyer,
  • Carine Bansholt Oxfeldt,
  • Susanne Kauffmann (næstformand i GBK) og
  • Gitte Wellendorf Pedersen (Ungdomsspilleudvalgsformand)

Kommende turneringer og arrangementer

23-25 august afholder GBK Danish Junior Cup for Europas bedste U19-spillere og klubbens egen Victor Kaufmann spiller.

Ugen efter d. 31 august/1. september afholder GBK sæsonens første U15 E turnering hvor både GBK’s Rosaline Langhoff, William Abildtrup og Otto Reiler spiller. Kom begge weekender og hep og se en masse god fjerbold af Danmarks bedste ungdomsspillere!!

Afslutningsvis, opfordrer vi alle vores ungdomspillere til at komme og se GBK spille senior holdkampe. Den første store dag er den 21. september hvor vores 2. og 3 hold spiller. USU sørger for boldrør og trommer, så vi kan skabe en fantastisk stemning

De bedste hilsner, Gitte Pedersen, USU