Badmintontræning på video

Badminton øvelser

Badmintontræning på video

Hos Gentofte Badminton Klub vil trænerne gerne dele de klassiske badmintonøvelser med dig. Og for at gøre disse øvelser tilgængelig for alle, optager vi dem på video. Disse video deler vi bl.a. på YouTube – men også på  Facebook og vores Instagram og Instagram TV.  

Nedenfor finder du nogle få eksempler på badmintontræning på video øvelser. Nogle af øvelserne kan du faktisk udføre uden at være tilstede i badmintonhallen. Check YouTube for flere træningsvideoer.

Hovedparten af GBKs video omhandler træning for ungdomsspillere. Det er fordi vi har vurderet at det er hos ungdomsspilerne at interessen er størst. 

Træner Joshua Eipe instruerer ungdomsspillere til morgentræning (den, der starter kl. 6:00)

Et træningskoncept med en rød tråd fra de mindste til de ældste

Frank Larsen, der er cheftræner for GBK ungdom, har tilrettelagt et fremragende træningskoncept. Det er det vi bruger i Gentofte Badminton. Systemet følges fra de mindste til de ældste unge mennesker. Og med stor succes.

Frank er en erfaren træner – og i øvrigt også U17 landstræner – så han er en mand, der ved hvad han har med at gøre. 

Trænerteamet består iøvrigt af en gruppe meget engagerede badmintontrænere. Nogle som specialister i single. Andre som specialister i double. De fleste har eller har haft en spillerkarriere på højt plan. Det betyder at Gentofte Badminton Klubs trænere véd hvad der kræves for at udvikle spillerens færdigheder – både teknisk, fysisk og mentalt. 

Følg Gentofte Badminton på YouTube

Start med at abonnere på GBKs YouTube kanal. Det kan du gøre her:

Klik for at se og abonnere på GBKs YouTube kanal

Følg med i træningsvideo og – vigtigst af alt – udfør nogle af øvelserne. 

Her træner badmintonlegenden Peter Gade ungdomsspillere i GBK