Gentofte Elite Senior med klare mål siger Scott Evans

Hør cheftræner Scott Evans fortælle om ESU forventningerne til sæson 2019/2020

Gentofte Elite Senior (ESU) stiller igen i år med tre hold. I interviewet med cheftræner Scott Evans kan du høre hvilke forventninger cheftræneren har til den kommede sæson. 

Træning og udvikling er kernen

Scott Evans taler bl.a. om vigtigheden af at Gentofte fortsat bestræber sig på at skabe et fremragende træningsmiljø.

I en tid, hvor flere badmintonklubber bruger pengepungen til at tiltrække de bedste spillere, søger Gentofte Badminton Klub at fremstå med et attraktivt træningstilbud for de bedste senior. Og naturligvis en inspirerende klubatmosfære. 

Vi har talt med flere af de garvede GBKere og bestyrelsesmedlemmer. De mener alle at vi skal passe rigtig godt på de spillere vi har.  Dvs. give udøverne de bedst tænkelige rammer, men også acceptere at økonomisk bæredygtighed er helt afgørende for en klub som Gentofte.

Som én af de bærende klubkræfter siger “med en velfungerende ungdomsafdeling har GBK alle forudsætninger for at udvikle spillere, der på et tidspunkt ønsker at spille på senior elite.

Det tager tid, men det er dér vi skal hen. Hvis dygtige badmintonspillere ønsker at spille på hold for Gentofte under forudsætning af en høj betaling, så må vi bare sig pænt nej, tak. Vi skal hellere bruge ressourcerne på at skabe de bedste trænerteams og ægte klubånd.” 

Målet er oprykning 
I den kommende sæson har Gentofte Badminton elitehold i 1. division, 2. division og Danmarksserien. Scott Evans har som målsætning at alle tre hold skal spille med om oprykning. Men samtidig fortæller han at vejen dertil går gennem etablering af en større gruppe af træningsaktive spillere. 

Hvordan det går, vil du høre mere om i de månedlige opdateringer fra ESU i Gentofte. 

Du kan støtte Gentofte Badminton ved at abonnere på klubbens YouTube kanal. Gør det i dag.