Badmintonligaen får selskab af Gentofte

Badmintonligaen får selskab af Gentofte
Badmintonligaen med Gentofte Badminton Klub

Badmintonligaen får selskab af Gentofte Badminton Klub i den kommende sæson. Som klub har vi været der mange gange før. Og GBK har da også vundet Danmarksmesterskabet for hold hele 16 gange – første gang i 1950 og senest i 1997.

Men sæson 2020/2021 i badmintonligaen bliver alligevel speciel. Klubben er nemlig inde i en god periode, hvor der er fuld fokus på udvikling.  GBKs spillertrup er i god harmoni, dyrker klub-fællesskabet, prioriterer klubtræningerne og fokuserer på udvikling. 

Speciel sæson i badmintonligaen

Den kommende sæson bliver lidt speciel.

For det første har Badminton Danmark valgt at udvide badmintonligaen fra 8 hold til 10 hold. Det betyder forhåbentligt flere spændende hjemmekampe i GBK, hvor GBKere kan opleve god fjer og god stemning. 

For det andet har GBK et stærkt forbedret setup for næste sæson. Den intensive træning, hvor elitesenior spillerne træner med 2-3 gange ugentligt, forventer vi vil hjælpe spillernes udvikling. Og det kan medføre en række uventede resultater.

For det tredje får cheftræner Frank Larsen debut som træner for et hold i badmintonligaen. Med Franks ca. 15 år lange tilknytning til GBK og erfaring som cheftræner for ungdom, landstræner for U17 og teoretiske ballast som træner, har vi en forventning om at han leverer en god debut-sæson for GBK.

Udvikling og fremgang vigtigere end resultaterne

Skal GENTOFTE så vinde ligaen i 2021?

Ingen tvivl om at holdet tager muligheden, hvis den opstår. Men først og fremmest handler den kommende sæson om udvikling.

Vi forventer at bringe et interview med cheftræner Frank Larsen inden længe.