Referat fra generalforsamling i GBK

Referat fra generalforsamling i GBK

Generalforsamling for Gentofte Badminton Klub for 2019 blev grundet Covid-19 situationen afholdt i klubbens lokaler den 11. juni 2020

GBK havde en positiv udvikling i 2019. De positive takter giver et godt grundlag at bygge videre på i årene fremover.

Du kan få et komplet overblik ved at læse referatet, regnskabet og beretningerne.  Følg links nedenfor. 

7 ting vi kan glæde os over

årets ungdomsklub badminton

I løbet af 2019 skete der mange positive ting i Gentofte Badminton Klub. Her er 7 ting som vi kan være specielt glade for – i vilkårlig rækkefølge:

  • GBK Cafe’en blev (gen)etableret. Og selvom det kulinariske udvalg ikke får en Michelin stjerne, så er udvalget passende og økonomien hænger sammen. Ikke mindst takket være en exceptionel stor arbejdsindsats på frivillig basis fra Bo og Inge Knudsen
  • GBK blev kåret til Årets Ungdomsklub i Københavnskredsen og er nomineret til at blive Årets Ungdomsklub i Danmark. Dette er den foreløbig kulmination på flere års målrettet arbejde med at udvikle ungdomsafdelingen i GBK. 
  • Fin økonomi på trods af relativt høje uforudsete driftsomkostninger. 
  • Jim Laugesen blev af bestyrelsen udnævnt som  klubbens første “Gentofte Badminton Klub Ambassadør.” Det har vist sig at være en god beslutning, der har medbragt en masse positive elementer. 
  • Spiller for Danmark: GBK har i årets løb haft både senior og ungdomsspillere udtaget til diverse landshold. 
  • Ny sportslig struktur planlagt: bestyrelsen besluttede i 2019 at etablere en ny sportslig struktur. Den væsentligste ændring er at GBK får én cheftræner, der har ansvaret for den sportslige linie for alle årgange. Den ny struktur træder i kraft fra 1. august 2020. 
  • Godt samarbejdet med Peter Gade Academy: GBK har fortsat det gode samarbejde med Peter Gade Academy – noget som kommer flere af klubbens dygtige spillere til gode. 

Læs referat, beretninger og regnskab

Du kan læse hele referatet fra generalforsamlingen her

Beretninger for klubbens udvalg kan du læse ved at besøge disse sider:

Beretning 2019 fra ungdomsudvalget – USU
Regnskabsberetning 
Regnskab 2019 med budget for 2020

Herudover anbefaler vi at du læser disse sider

ESU (Elite senior) – hvad er planen for den kommende sæson? 

2019 var et fint år for Gentofte Badminton Klub. Og vi har en klar forventning om at 2020 og 2021 bliver mindst ligeså godt – på trods af de markante udfordringer som Covid-19 har medført.