Prøv badminton for voksne i Gentofte Badminton Klub

Prøv badminton for voksne i Gentofte Badminton Klub

Spillede du badminton som ung og vil igang igen eller har du bare lyst til at prøve kræfter med badminton, så får du nu muligheden i Gentofte. Nyt hold badminton for voksne på lørdage. 

Gentofte Badminton Klub etablerer et nyt træningshold med badminton for voksne begyndere og let øvede.  Der trænes og spilles lørdage fra 8:30 – 10:30 med kyndig vejledning fra en af klubbens dygtige trænere.

Uanset dit nuværende niveau, vil du få god mulighed for at lære at spille en fin gang badminton. Træneren vil bl.a. lære dig hvordan du slår en flot clear, server kort og langt, napper et smash, slår en baghånd, bevæger dig på banen og arbejder med netspillet. 

Vil du med, så kontakt klubben på gbk@gbk.dk eller via Facebook siden og Messenger her

Badminton for voksne er sundt og nedsætter risikoen for tidlig død

Alle erfaringer dokumenterer at badminton for voksne er sundt.  Forskning har konkluderet at ketchersport generelt og badminton i særdeleshed forlænger livet (se her)

Samtidig er badminton en af de få sportsgrene, som man vitterlig kan dyrke hele livet. Badminton dyrkes nemlig af alle.  I Gentofte har vi medlemmer, der er fyldt 70 – de yngste aktive spillere er kun 5 år gamle. 

Skulle du have passeret de 40, 60 eller 60, kan du derfor stadig se frem til mange gode år med badminton. Det er med andre ord aldrig for sent at starte til badminton.

Hvilket udstyr skal du bruge til voksenfjer?

Bevæg dig for livet – det er nemt at komme igang med badminton for voksne

Du skal bruge et par indendørssko med lyse såler og en badmintonketcher. Har du ikke en ketcher, kan du låne en i klubben. 

Til Gentofte Badminton Klubs træning for voksne, stiller klubben – udover træner – fjerbolde til rådighed. Vi spiller i øvrigt kun med fjerbolde fra Yonex. 

Hvorfor vælge Gentofte Badminton Klub?

Klubben, der er stiftet i 1931, er en af de mest traditionsrige badmintonklubber i Danmark. Du husker sikkert spillere som Morten Frost, Peter Gade, Camilla Martin, der alle har spillet i GBK.

I dag fremstår GBK som en moderne klub, hvor medlemmer nyder godt at de gode faciliteter, et fremragende trænerteam og en god del fremgang i klubben. 

GBK har bl.a. elite senior hold repræsenteret i badmintonligaen, 2. division, 3. division, Københavnsserien og serie 1. Klubbens ungdomshold er repræsenteret på alle niveauer. De dygtigste af dem spiller på det højeste niveau i Danmark. 

For første gang i klubbens historie, blev Gentofte Badminton kåret som Årets Ungdomsklub i Danmark i 2019. 

Vil du vide mere om Gentofte Badminton Klub – så kontakt os via email på gbk@gbk.dk