ÅRETS KLUBDAG – TAK!

Tak til alle der var med til at gøre årets klubdag til noget helt særligt! Hvor var det skønt endelig at kunne afholde et socialt arrangement efter en lang corona pause.
 
Smash-It med en indsamling på over 57.000 kr. fuldt besat forældre/barn turnering og hyggelig klubfest.
 
Dagens store indsamler blev klubbens cheftræner Frank Larsen, der med 98 smash indsamlede i alt 11.564 kr. Han var skarpt forfulgt af Marie Viscovich med 10.300 kr. og Kay Agger-McMenomy med 5.750 kr. Tusind tak til alle sponsorer, smashere, oplæggere og frivillige.
 
Herefter var det muligt at konkurrere i Steep Attack Challenge, hvor det gælder om at smashe med stor præcision. Kasper Antonsen blev vinder, dog tæt forfulgt af Noah.
 
Klubmesterskaberne for forældre/barn bød på fuldt program, hvor de forsvarende mestre fra sidste år – Maxi og Susanne Kauffmann, forsvarede titlen i Hal 1. I Hal 2 var der tæt opløb om titlen, og en spændende finalekamp blev afgjort på opvisningsbanen, hvor Carolina og Jacob Linding trak det længste strå. Ihærdig indsats af alle deltagere, hvor deltagerfeltet spændte fra Oscar (yngste mand på 4 år) til Josh, som normalt spiller på klubbens ligahold.
 
Videoer og billeder fra dagen kan ses her.
 
Årets Klubdag blev afsluttet med klubfest, hvor Bennys Pølsevogn sørgede for forplejningen. Der blev uddelt pokaler til Årets Spillere, set snigpremiere på vores Make Badminton Great Again-video, holdt takketaler og snakket og hygget på tværs af klubben.
 
Frank Larsen gav en status på klubben og opfordrede til 20 sekunder hyldest til GBK – Danmarks fedeste badmintonklub!