GBK Ungdoms nye stærke træner team

Vi er glade for at kunne præsentere trænerteamet, der bliver ansvarlige for ungdomstræningen i GBK i den kommende sæson 2023/24. Der er tale om kendte ansigter for de fleste.

Kasper Antonsen og Joshua Eipe, der begge har været tilknyttet som trænere i GBK de seneste mange år, har takket ja til at varetage rollen som Cheftrænere for ungdomsafdelingen. Her vil de deles om det gennemgående ansvar for U9-U17/19 breddetræning og ungdomselitearbejdet. Kasper og Josh vil være at finde i hallen alle hverdage fra kl. 15–18 (med undtagelse af torsdage), som faste trænere for størstedelen af klubbens ungdomshold. 

Josh og Kasper ser frem til at komme i gang med arbejdet: “Vi er meget begejstrede for vores nye roller som Cheftrænere i GBK’s traditionsrige ungdomsafdeling. Vi har tilsammen været trænere her i klubben i godt 10 år, og kender rigtig mange af børnene allerede – og vi glæder os til at lære endnu flere at kende. GBK skal være det bedste sted at spille badminton, uanset om man træner en enkelt gang om ugen eller stræber efter medaljer til store mesterskaber. Vi ønsker at fremme en klubkultur der kendetegnes af glæde ved badminton, engagement på og uden for banen, og et pay-it-forward princip, hvor alle spillere “giver noget tilbage” til træningsmiljøet.”   

GBK’s mangeårige cheftræner, Frank Larsen, udgør den sidste del af det stærke træner setup. Frank har de seneste år været cheftræner for både ungdom og senior eliten men giver nu stafetten videre til Josh og Kasper. Han forbliver tilknyttet ungdomsafdelingen, som fast træner om tirsdagen. For at sikre god kontinuitet i al det gode arbejde, der er bygget op i GBKs ungdomsafdeling, vil Frank være til rådighed som sparringspartner for Josh og Kasper.

Frederik Colberg fortsætter som tekniktræner onsdag, torsdag og fredag. Celine Juul og Sofie Karmann fortsætter som miniton-trænere om søndagen, og Sofie bliver i tillæg også ansvarlig for Girl Power træning. Også i den kommende sæson vil Jakob Hjorth være ansvarlig for træninger torsdag, fredag og søndage. Derudover får børnene også i den kommende sæson fornøjelsen af mange dygtige uundværlige hjælpetrænere.

Du kan læse mere om vores dygtig trænere her.