top of page

Gode råd til forældre i GBK

USU har i samarbejde med cheftræner Frank Larsen udarbejdet følgende gode råd til forældrene:

5 Gode råd til forældre i GBK      

                                        

1)    Bak op om dit barn og sporten. Vi anbefaler at du som forælder følger med i hvad der sker i klubben – hold dig orienteret via GBK-Ungdomsafdeling. Det sætter de unge mennesker pris på.

2)    Respektér træningen og trænerens beslutninger. Koncentrér dig om at være forælder til træning og turnering og overlad det tekniske og det taktiske til klubbens dygtige trænere.

3)    Engagér dig i klubben. Er du involveret og viser interesse for dit barns sport, smitter det af og motiverer. Det kan være alt fra holdlederopgaver, til kørsel og praktisk hjælp til klubbens arrangementer.

4)    Tal med dit barn om sejre og nederlag. Fokusér på processen og ikke så meget på resultatet og vær positiv og støttende. Det vigtigste er, at det er sjovt at gå til badminton.

 

5)    Lær de uskrevne regler i badminton. Det er eksempelvis ikke accepteret at juble eller klappe, hvis modstanderen begår fejl, og det er kun spillerne, som må kommentere på hændelser i kampene. Respektér dommerens og modstanderens kendelser.

gbk-logo.png
bottom of page