top of page

USU Træningsplan

Træningsplanen er en oversigt over alle de træningshold GBK tilbyder. Hvert år når træningsplanen skal laves før sæsonstart, sker der flytning af spillere i forhold til alder og niveau. Samtidig tilstræber vi at udnytte banekapaciteten bedst muligt. Træningsplanen laves i tæt samarbejde mellem USU og de tre hovedtrænere, samt klubbens cheftræner.

GBK har et af Danmarks stærkeste træner-teams. Hovedansvarlig for træningen i GBK er klubbens cheftræner Frank Larsen. Han har det overordnede ansvar for alle træningerne – både for ungdom og senior.

Sammen med trænerteamet har Frank sørget for en rød tråd gennem træningerne, hvor der vil være forskellige fokusområder på de enkelte træningspas, samt temaer henover sæsonen.

For at en træningsplan fungerer, er det vigtigt at alle træner både op og ned. Derfor vil deltagelse på visse træningspas være forudsat af, at man deltager på andre.

Har man spørgsmål eller ønsker om ændringer skal henvendelse ske til: usu@gbk.dk

Herefter vil relevante trænere vurdere om det kan indpasses i træningsplanen. Vi prøver så vidt muligt at tilgodese ønsker om specifikke tidspunkter pga. skole, træning med klassekammerater osv.

Med ønsket om en god sæson
USU

bottom of page