top of page

USU Træning

I Gentofte Badminton Klub ønsker vi, at der skal være plads til ALLE.  

Dvs. lige fra nybegynderen, der kun ønsker at træne 1 gang om ugen, til landsholdsspilleren, der træner mindst 1 gang om dagen.

Vi har mange forskellige træningstilbud: miniton for de mindste, begynder-træninger, træninger for let-øvede, talent-træninger, morgen-træning, styrketræning og individuelle træninger. Vi har også stor succes med vores “Girl-Power træninger” kun for piger.

Se en oversigt over alle vores træningstilbud her: Træningsplan

Det er et stort puslespil at indplacere alle ungdomsspillerne. Vi tilstræber, at holdene er homogene mht. alder og niveau. Før sæsonstart indplaceres alle spillerne, og der sker derefter justeringer hen over sæsonen, når alle ind/udmeldelser er kendt. Samtidig holder trænerne øje med, om der skal ske justeringer i løbet af sæsonen afhængig af spillernes sportslige niveau.

Vær opmærksom på, at en træningsplan kun fungerer, hvis alle både træner op og ned.

For nybegynderne og de helt små er fokus, at det skal være sjovt, man skal blive bedre til at spille badminton, og man skal have sved på panden.

For de mere seriøse spillere, er træningen mere struktureret og inddelt i træningsperioder hen over sæsonen.

Derudover tilbyder vi spillersamtaler: 3 gange i sæsonens løb til vores allerbedste spillere, hvor træner og spiller får lagt en individuel plan for fokusområder og udviklingsmål.

Vi har også samarbejde med Performance Center, hvor vores bedste spillere får vejledning i skadesforebyggende træning og styrketræning.

bottom of page