Privat træning af badminton spillere

Privat træning i badminton
GBK Logo

Et stærkt supplement til dine klubtræninger i badminton

Personlig træning indenfor badminton – også kaldet privat træning eller en-til-en – kan være et godt supplement til dine klubtræninger.

Under klubtræningerne i Gentofte Badminton Klub er trænerne meget opmærksomme på at give råd, vejledning og inspiration til den enkelte badminton spiller. Men med mange spillere på et træningshold, er det naturligvis ikke muligt at fokusere ensidigt på en enkelt spiller.

Derfor tilbyder flere af GBKs dygtige trænere personlig (privat) træning. Privat træning fokuserer 100% på dig og dine behov.

Hvem tilbyder privat træning?

Her ses KASPER ANTONSEN i aktion – Han er en af flere kompetente og engagerede ungdomstrænere hos Gentofte Badminton Klub

I Gentofte Badminton Klub er der flere trænere, der tilbyder personlig træning. De har alle en meget fyldt badmintonkalender – så det betaler sig at være ude i god tid.

Her er nogle af de GBK trænere, der tilbyder personlig træning:

Frederik Colberg – teknisk træner i GBK, Danmarksmester, spiller på GBKs 1. hold i Badmintonligaen
Joshua Eipe – U15 årgangsansvarlig, assisterende træner på Yonex Peter Gade Academy, spiller på GBKs 1. hold i Badmintonligaen
Kasper Antonsen – U17/19 årgangsansvarlig, Danmarksmester, 1. hold i Badmintonligaen

Der er også andre dygtige trænere, der tilbyder denne form for fokuseret badminton træning. Kontakt klubben, hvis du vil have oplyst flere navne.

Hvordan foregår personlig træning?

Personlig træning er badminton træning, der fokuserer på dine specifikke behov.  Det betyder at du og træneren arbejder med nogle konkrete fokus punkter. Formålet er at du skal blive bedre til disse områder. 

Fokusområder i træningen kan være alt lige fra de grundlæggende færdigheder (f.eks. benarbejde, grundslag o.l) til badminton teknik i den nørdede afdeling. Det er som sagt op til dig at beslutte hvad du skal arbejde videre med i 1-til-1 træningerne. badminton træning

Gentofte Badmintons primære trænere er alle nuværende eller tidligere topspillere. Derfor kan du også få personlige råd og ideer til dit arbejde med det fysiske, det taktiske og det mentale. 

En personlig træning har typisk en varighed af 1 time.  Træneren sørger for bane og bolde. Du skal til gengæld sørge for at være klar og opvarmet når i starter. 

På næste side kan du læse lidt mere om hvad der er værd at vide om privat badminton træning for ungdomsspillere.