Privat træning af badminton spillere

Værd at vide om privat badminton træning for ungdomsspillere

Her har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål i relation til personlig træning (privat træning)

Hvor mange private træninger skal jeg have?

Det er vigtigt at huske at en enkelt eller to privat træninger kan være en hjælp ifm. meget specifikke problemstillinger. Men for de fleste giver privattræninger mest værdi gennem en vis kontinuitet – f.eks. 1-2 gange om måneden over en hel sæson.

Kan jeg dele en privat træning med en anden spiller?

Det kan være en god idé at dele en privat træning med en anden spiller. Men hør træneren hvad han eller hun synes er bedst for dig.

Hvor foregår træningen?

Privat træninger for Gentofte Badminton Klubs medlemmer foregår typisk i GBK. Hvis der ikke er plads i GBK kan du sammen med træneren finde en løsning så i kan træne et andet sted.

Hvad koster privat træning i badminton?

Prisen på privat træning afhænger af hvem træneren er, hvornår og hvor ofte træningen skal foregå. Medlemmer af GBK får rabat hos GBKs trænere. Snak med træneren om dit behov.

Hvordan betaler vi for træningerne?

Aftale om privat træninger er et anliggende mellem dig og træneren. Derfor skal du tale med træneren om hvordan det skal foregå.

Hvad hvis kemien mellem mig og træneren ikke er god?

Det sker heldigvis sjældent – men skulle uheldet være ude, gælder det om at få det sagt til træneren så hurtigt som muligt. Så vil træneren foreslå en anden træner til dig.