top of page

Sponsor i GBK

Fremragende muligheder for et godt udbytte som sponsor af GBK

Med et badminton sponsorat af Gentofte Badminton Klub opnår din virksomhed positive associationer med en ikonisk klub i fremdrift.

Badminton er en historisk stor sportsgren, der er kendt for at involvere mennesker fra alle lag af samfundet. 

Som en af de ældste klubber i Danmark, har GBK sat et markant aftryk på dansk badminton. Klubben har vundet langt over 200 danmarksmesterskaber, 7 Europamesterskaber for hold og talrige individuelle internationale titler. 

Nuværende og tidligere badmintonikoner, der har repræsenteret GBK tæller bl.a. Peter Gade, Lene Køppen, Morten Frost, Camilla Martin, Poul Erik Høyer, Kirsten Larsen, Steen Skovgaard og mange andre. 

I dag tilbyder klubben et stærkt foreningsliv, højt kvalitet i træningen og en moderne tilgang til sponsorpleje og kommunikation. 

GBK’s Elite har gennem de seneste mange år været med til at præge toppen af dansk badminton. I sæson 2020/2021 er vores elite senior hold repræsenteret i Badmintonligaen, 2. division og 3. division. 

GBK’s Ungdom klarer sig hvert år fremragende i Københavnerkredsen og er ofte med til at spille om DM i de rækker vi stiller hold.

GBK’s Seniorer klarer sig ligeledes fremragende. De fleste af vores seniorhold spiller i de 1-3 højeste serier og spiller ofte med om medaljerne.

Seniortræning i GBK

Det tilbyder vi sponsorer

GBK tilbyder sponsorer synlighed og et stærkt netværk:

  • I GBK Hallen, der besøges af mere end 100.000 badmintoninteresserede årligt.

  • På vores spilleres trøjer. Spillerne spiller weekend efter weekend holdkampe, deltager i turneringer i hele landet samt i udvalgte internationale turneringer.

  • Netværks-, tema- og medlemsaftener med deltagelse af vores mere end 500 købestærke medlemmer.

  • På hjemmesiden, Instagram, Facebook, YouTube og LinkedIn, der tilsammen engagerer et købestærkt og interesseret publikum

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan samarbejde. Skriv til sponsor@gbk.dk eller ring til klubben på 39 65 04 00

På vegne af sponsorudvalget og alle klubbens medlemmer – en stor tak til alle vores sponsorer.

Screenshot-2020-07-07-at-10.29.07.png

Skiltning i Gentofte Badminton hallen er bare en af mange muligheder

bottom of page