top of page

USU Trænerne

Vi udvikler gode badmintonspillere i et sjovt klubmiljø

I Gentofte Badminton Klub tiltrækker og udvikler vi dygtige og engagerede badmintontrænere. Det har vi gjort siden 1931. I ungdomsafdelingen tilbyder GBKs kompetente ungdomstrænere veltilrettelagt træningsforløb for ungdomsspillere på alle niveauer. 

Hør hvad klubbens cheftræner, Frank Larsen, siger om badmintontræningen i GBK. 

Cheftræner Frank Larsen fortæller om træningsfilosofien

Frank er en erfaren træner af både ungdoms- og seniorspillere. Han har været tilknyttet klubben siden 2005, først som spiller og siden 2018 som cheftræner, hvor han er lykkes med at skabe en fantastisk udvikling i klubbens træningsprincipper, sæsonplaner og værdier. Arbejdet har været mærkbart i både ungdoms- og seniorafdelingen, og har medvirket til at sikre mange flotte resultater. Ved siden af jobbet i GBK er Frank også U17 og U19 landstræner.   

Mød ungdomstrænerne i Gentofte

Her kan du møde de primære ungdomstrænere i GBK Badminton. Disse rutinerede kræfter støttes af en række hjælpetrænere. Det er nemlig sådan vi i GBK at tilstræber at have to trænere til de fleste hold.  

KASPER ANTONSEN – cheftræner

Udover holdtræninger tilbyder Kasper Antonsen også privat træninger

Jyske Kasper Antonsen er en dygtig badmintonspiller, der brænder for at hjælpe andre med at blive dygtigere til badminton.  Kasper er den ene af vores cheftrænere og er p.t. igang med at uddanne sig til lærer.  Som de øvrige trænere har Kasper deltaget i en lang række relevante kurser. Kasper har to brødre – den ene er ret god til badminton!

Kasper har de seneste år været tilknyttet som ungdomstræner på tværs af aldersgrupper, og har dertil været årgangsansvarlig for U17/19. Kasper har spillet badminton på højeste niveau siden de tidlige ungdomsår, og har vundet flere danmarksmesterskaber som ungdomsspiller, og har været landsholdsspiller som senior. Kasper spiller i badmintonligaen, hvor han er en fast del af GBK’s 1. hold. Kasper er også tilknyttet som træner på Yonex Peter Gade Academy.

JOSHUA EIPE – cheftræner

Josh er den anden af vores cheftrænere og har været træner i klubben fra 2016-2022, hvor han blandt andet var årgangsansvarlig for U13/15 fra 2020-2022. I indeværende sæson har Josh fokuseret på andet arbejde i eftermiddagstimerne, men har fortsat været ansvarlig for morgentræningen og har på den måde bibeholdt kontakt med mange af spillerne. Han fortsætter desuden som ansvarlig for morgentræningen i sæsonen 2023/24, ligesom han også er tilknyttet som træner på Yonex Peter Gade Academy. Josh er ligesom Kasper også en dygtig badmintonspiller, der har spillet elitebadminton i både ungdoms-og seniorårene. Bl.a. som 1. herresingle på GBK’s 1. hold. 

FREDERIK COLBERG – teknisk træner

Se videoen for at høre Frederik Colberg fortælle om badmintontræning

Frederik Colberg kom til Gentofte fra Holbæk. Han er også tidligere landsholdsspiller og Danmarksmester og ved hvad der kræves for at blive en dygtig spiller. Bl.a. har han som ungdomsspiller vundet Danmarksmesterskabet i double sammen med Viktor Axelsen. Frederiks badmintonteknik er uovertruffen. Derfor er han perfekt til at lære fra sig. 

Frederik tilbyder også privattræning til GBKs medlemmer.

bottom of page