top of page

Turneringer for GBK-spillere

Det er altid sjovere at tage til turnering, hvis man tager mange afsted. Så er der altid en man kan spille med i pauserne eller lege gemme- eller fangeleg med.

USU opfordrer til at man taler med sin træner inden man tilmelder sig turnering første gang, så man får tilmeldt sig den korrekte række og derved får den bedste oplevelse.

På BadmintonPlayer kan du se en komplet sæsonplan – brug søgefunktionen til at angive datointerval, aldersgruppe og niveau.

Der udbydes turneringer næsten hver weekend i forskellige klubber overalt i Danmark.

Til turneringerne møder børnene spillere fra andre klubber – ofte er de også doublemakkere. Herved opbygger børnene et netværk af gode venner fra en masse forskellige klubber, som de glæder sig til at komme ud og være sammen med til turneringerne.

For spillere der aldrig har deltaget i turneringer før, anbefaler vi begynderturneringer. Der plejer at være fælles opvarmning, man spiller på tid, man får en masse kampe og der er normalt præmie eller diplom til alle. En super god måde at starte med turneringer på.

Klubben kan ikke tilmelde spillere til turneringer. Spilleren skal selv oprette sig på www.badmintonplayer.dk, hvor al information om turneringer ligger. Tilmelding og betaling foregår online.

Er man i tvivl om hvilke turneringer man skal tilmelde sig, kan USU altid kontaktes på usu@gbk.dk for vejledning.

dragør-hygge-turn-768x476.jpg
olli-og-belli25.jpg
bottom of page